"NADAL JE SAM KRIV ZA ONO ŠTO MU SE DEŠAVA, A ĐOKOVIĆ...": Grk bez imalo ustezanja najavio OSVETU
Stefanos Cicipas, Foto: EPA/Caroline Blumberg

au!

"NADAL JE SAM KRIV ZA ONO ŠTO MU SE DEŠAVA, A ĐOKOVIĆ...": Grk bez imalo ustezanja najavio OSVETU

Peti teniser sveta dao zanimljivo mišljenje o dvojici velikana

Objavljeno: 10:23h

Grčki teniser Stefanos Cicipas zna da ustalasa tenisku javnost svojim izjavama, a svakako je to uradio ovog puta kada je dao mišljenje o dvojici najboljih u istoriji "belog sporta", Novaku Đokoviću i Rafaelu Nadalu.

Bio je Cicipas nekada i kritičan prema srpskom asu, ali to se u poslednje vreme potpuno promenilo.

Peti teniser sveta smatra da Đoković dominira u svetu tenisa upravo zbog specifičnog načina života, što se ne može reći za Nadala.

Nadal i Đoković
Nadal i Đokovićfoto: EPA/Nic Bothma

- Gledao sam njegove rutine i video sam koliko je posvećen svemu što radi. Potpuno je normalno to što igra na ovom nivou. Ne želim ništa ružno da kažem o Nadalu, ali njegove drugačije rutine su ga u karijeri dovele do povreda i svega što znamo da mu se dešava. Novak je to izbegao, njegova dijeta je nešto najneverovatnije u tenisu, njegov oporavak je najnapredniji od svih koje sam video i nešto od toga sam ja uzeo i dodao svojoj igri. Mislio bi čovek da će u ovim godinama da padne, što je normalno, ali to nije slučaj - rekao je Cicipas, koji želi da se osveti Novaku za poraz u finalu Rolan Garosa pre dve godine, ali svestan je da to neće biti lako.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: EPA/Neil Hall

- Nekako on ima taj trofej u džepu, to je istina. Ja ludački želim da mu se osvetim i pokažem da sam sposoban da uradim nešto veliko, ali on je uspeo da pronađe tajni recept za osvajanje svakog grend slema. Uspeva na svakom turniru da ode daleko bez problema protiv bilo koga. Igra kao sat - rekao je grčki teniser.

Cicipas će Vimbldon otvoriti jednim od derbija prvog kola, gde se sastaje sa Dominikom Timom od 12 časova.

BONUS VIDEO:

00:39

JELENA ĐOKOVIĆ IGRALA TENIS NA KOSOVU: Noletova supruga ODUŠEVILA decu, pa pokazala kako se snalazi i u OVOM sportu! (VIDEO)

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.