KLADIONICE NEMAJU DILEMU: Đoković prvi favorit za osvajanje Vimbldona, najveća promena vezana je za Alkarasa!
Novak Đoković i Karlos Alkaras, Foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

IZUZETNA PONUDA

KLADIONICE NEMAJU DILEMU: Đoković prvi favorit za osvajanje Vimbldona, najveća promena vezana je za Alkarasa!

Španskom teniseru sada se daju veće šanse nakon što je osvojio turnir u Kvinsu

Objavljeno: 13:57h

Sitno odbrojavamo dane do početka najpoznatijeg i najbitnijeg od svih teniskih turnira. Ovog jula održava se 136. izdanje Vimbldona koje će po svemu sudeći imati jasne favorite, makar na papiru.

Prema proceni kladionica ubedljivo najveći favorit za osvajanje Vimbldona i dalje je Novak Đoković, međutim razlika između njega i Karlosa Alkarasa je manje nego sredinom juna.

Kao što smo tada pisali, većina svetskih kladionica davala je kvotu od 1.70 do 1.80 i to se nije mnogo promenilo. I domaće kladionoce dele mišljenje pa tako na Novakovu pobedu kvota je isto od 1.80 jer je jasno da u ovom momentu srpskom asu i dalje retko ko može da parira na travnatoj podlozi.

Novak Đoković
foto: Matthieu Mirville / AFP / Profimedia

Najveća promena odnosi se na Karlosa Alkarasa, kojem se sada daju daleko veće šanse. Umesto prosečne kvote od oko 6.00 sada ona iznosi 4.00 i to sa dobrim razlogom. Španac je u nedelju osvojio svoj prvi turnir na travi u čitavoj karijeri u Kvinsu i pokazao je da poseduje sposobnost navikavanja na drugačije uslove.

Očekivano Danil Medvedev je sa kvotom 8.00 ostao na trećem mestu favorita, a zatim slede Aleksander Zverev, Stefanos Cicipas, Feliks Ože-Alijasim i Tejlor Fric.

BONUS VIDEO:

00:05

Francuskinja luda za Novakom

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.