PROVOKACIJA NIJE USPELA: Alkarasa pokušali da zavade sa Novakom, reakcija mladog tenisera oduševila svet!
Novak Đoković i Karlos Alkaras, Foto: Matthieu Mirville / Zuma Press / Profimedia

ZANIMLJIV ODGOVOR

PROVOKACIJA NIJE USPELA: Alkarasa pokušali da zavade sa Novakom, reakcija mladog tenisera oduševila svet!

Španac nije želeo da odgovori na pitanje novinara

Objavljeno: 13:46h

Karlos Alkaras i Novak Đoković smenjuju se na prvom mestu ATP liste i glavni su favoriti na svakom grend slemu na kom se pojave u 2023. godini.

Za sada Đoković ima 2/2 posle pobeda na Australijan openu i Rolan Garosu, a pred novu bitku za trofej na Vimbldonu, novinari ponovo "podgrevaju" atmosferu.

Prednjače Britanci, gde se i igra "nezvanično prvenstvo sveta" u tenisu, ali i gde je Alkaras osvojio Kvins, svoj prvi turnir na travi u karijeri.

Jedan od tamošnjih novinara, baš kao i posle poraza od Đokovića u polufinalu Rolan Garosa, pokušao je da zavadi Alkarasa sa Srbinom, ali se mladić iz Mursije ponovo nije dao.

Karlos Alkaras, Novak Đoković
foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Novak nije uvek bio najpopularniji igrač ovde, ne vole ga u Engleskoj, ali izgleda da tebe publika mnogo voli. Misliš li da publika može da ti pomogne? - glasilo je pitanje.

Đoković možda nije imao podršku na Vimbldonu kao Rodžer Federer, ali kao sedmostruki šampion tog turnira sigurno ima poštovanje tradicionalne teniske publike u Londonu.

Alkaras je ponovo odgovorom odbio da odgovori na provokativno pitanje.

- Rekao sam više puta, osećam ljubav i podršku od prvog dana. Naravno da je lepo i nadam se da će tako biti i na Vimbldonu i da će i oni moći da mi pomognu da ostvarim što bolji rezultat - rekao je Španac, a potom pohvalio Đokovića.

Novak Đoković, Karlos Alkaras
foto: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

- Video sam i podatak da Đoković nije izgubio meč na Centralnom terenu još od 2013. godine kada ga je dobio Endi Marej. To znači da 10 godina nije poražen na tom terenu u Londonu. Zaista zvuči ludo i neverovatno. Nadam se da će publika biti na mojoj strani da bih imao šansu da promenim tu statistiku - poručio je Alkaras.

BONUS VIDEO:

00:05

Francuskinja luda za Novakom

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.