ISPRAŠIO GA, A NE BI SE KLADIO NA NJEGA U FINALU: Ne bih stavio mnogo novca...
Zverev i Đoković, Foto: Profimedia

opa!

ISPRAŠIO GA, A NE BI SE KLADIO NA NJEGA U FINALU: Ne bih stavio mnogo novca...

Nemac dao svoju prgonozu za finale Rolan Garosa

Objavljeno: 13:05h

Nemački teniser Aleksandar Zverev je neočekivano lako poražen od Norvežanina Kaspera Ruda u polufinalu Rolan Garosa.

Iako je osetio "moć" rivala, ne bi se klasio na njega protiv Novaka.

- Kasper je u finalu sa razlogom – ističe Nemac posle poraza sa 6:3, 6:4, 6:0.- A ako je već u finalu, sigurno je da ima šanse za titulu, jer je dobar teniser. Da li je Novak favorit? Naravno, nema ni najmanje dileme. Zna kako se pobeđuje u ovakvim situacijama, ali i Kasper igra odličan tenis. Međutim, ako bih se kladio, mislim da ne bih mnogo novca stavio na Ruda. Da li ima šanse? Da, ima ih. Igra neverovatno i zaslužuje da bude u finalu - smatra Zverev.

Aleksandar Zverev
Aleksandar Zverevfoto: EPA/Christophe Petit Tesson

Norvežanin nikada nije pobedio Novaka Đokovića, ali Zverev smatra da je sada bliži nego ikada da prvi put slavi protiv srpskog tenisera.

- Ovo je idealan scenario za Kaspera. Jeste Novak jedan od najboljih na svetu, ali kada si na vratima istorije, raste pritisak. Setite se finala US opena 2021, protiv Medvedeva. Osećao je ogroman pritisak "podsetio je Zverev na Đokovićev poraz u meču u kome se borio za Gren slem, četvrtu veliku titulu u istoj sezoni- kaže Nemac.

Finale Rolan Garosa je na programu u nedelju od 15 časova, u kome će Novak Đoković pokušati da dođe do svoje 23 gren slem titule čime bi prestigao na prvom mestu Španca Rafaela Nadala.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.