"NADAM SE DA ĆE POBEDNIČKI DA SE ZAVRŠI I ZA JOKIĆA I ZA MENE!" Novak veruje u dva velika slavlja za Srbiju
Nikola Jokić i Novak Đoković, Foto: Starsport©

"Uzbuđenje raste"

"NADAM SE DA ĆE POBEDNIČKI DA SE ZAVRŠI I ZA JOKIĆA I ZA MENE!" Novak veruje u dva velika slavlja za Srbiju

Polako. Prvo skoči, pa kaži hop. To je pravilo u sportu. Igra se u četiri pobede. Tek je prva utakmica, rekao je Đoković između ostalog o NBA finalu

Objavljeno:

Novak Đoković plasirao se u osminu finala Rolan Garosa, dok je Nikola Jokić sa Denver Nagetsima poveo u finalu NBA lige protiv Majami Hita.

- Polako. Prvo skoči, pa kaži hop. To je pravilo u sportu. Igra se u četiri pobede. Tek je prva utakmica. Uzbuđenje raste, kod onih koji podražavaju njega. Srbin u Majamiju (Nikola Jović prim.aut), mlad je, tek je stigao, ne treba da ga zaboravimo. Ali nekako želimo da Jokić osvoji titulu. Nisam stručnjak, ali pratim. Volim Kobija da citiram: 'Šta da budem srećan, jel posao završen? Nije. Šta da budem srećan'. Ne smeš sebi da dozvoliš da izgubiš koncentraciju i staloženost. Svaki dan je novi dan. Idemo korak po korak - rekao je Đoković.

Nikola Jokić i Novak Đoković
Nikola Jokić i Novak Đokovićfoto: Starsport

Može da se poklopi da Somborac osvoji prsten 10. juna, a Nole dan kasnije Grend slem u Parizu.

- Prednost timskog sporta je to što imaš ekipu ljudi koji stvara prsten zaštite od svega. Mada danas sa društvenim mrežama, telefonom, teško je blokirati te stvari. Dok se posao ne završi. Nadam se da će pobednički da se završi i za mene i za njega - istakao je Đoković.

Nikola Jokić na utakmici Denver Nagetsa i Majami Hita
Nikola Jokić na utakmici Denver Nagetsa i Majami Hitafoto: EPA/BOB PEARSON

Beograđanin, treći reket sveta govorio je i o Olgi Danilović.

Olga Danilović
Olga Danilovićfoto: EPA/Caroline Blumberg

- Olgu pratim i podržavam uvek svih ovih godina unazad i prijateljski i mentorski. Nisam je video jer igramo različitim danima, video sam dok je bila u kvalifikacijama nije izgubila set u prva dva kola. Ja u nju mnogo verujem, primećujem da i ona više veruje u sebe. Ja sam joj lično govorio koliki potencijal ima, ima predispozicije da dogura daleko i ima jak karakter kao njen otac, znamo kakvu je karijeru imao. Taj šampionski gen je u njoj samo je bitno da se kockice slažu u kvalitetan mozaik. Dolaziće rezultati, mora da vodi računa sa telom, imaće težak zadatak protiv Žaber, čitao sam njene izjave. Želim joj svu sreću - zaključio je Đoković.

Bonus video:

00:53

Novak Đoković se na Dorćolu priprema za Rolan Garos

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.