NI TREĆA BRADAVICA NI PLOČICA AJRON MENA: Otkriveno šta Novak ima na grudima, košta i do 2.600 dolara! (FOTO)
Novak Đoković, Foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia, Printscreen/Twitter/@TheTennisLetter

uvek napredan

NI TREĆA BRADAVICA NI PLOČICA AJRON MENA: Otkriveno šta Novak ima na grudima, košta i do 2.600 dolara! (FOTO)

Nije čudno da se Đoković opredelio na ovaj korak s obzirom da je poznato koliko je otvoren na temu bioenergije

Objavljeno:

Novak Đoković skreće pažnju i kad to ne želi. Na meču drugog kola Rolan Garosa sa Martonom Fučovičem, kamera je snimala srpskog tenisera dok je menjao majicu, a navijači su brzo preplavili društvene mreže pitajući se šta je to na njegovim grudima.

Izgledalo je stvarno čudno. Po sredini Đokovićevih grudi, tačno između dve bradavice (i njihove veličine) primećen je mali kružić prekriven folijom, a kad se zumiralo bilo je jasno da je reč o metalnoj pločici koja podseća na onu koju ima akcioni junak Toni Stark u filmu "Ajron men".

Novak Đoković, Taopatch
foto: Printscreen/Twitter/@TheTennisLetter

I to baš u meču protiv Fučoviča čiji je nadimak "Ajron men" (Gvozdeni čovek)...

- Kao mali sam obožavao Ajron mena - našalio se i Nole pa, malo ozbiljnije, objasnio: - Moj tim ima nano-tehnologiju, koja mi pomaže da dajem sve od sebe na terenu i to je najveća tajna moje karijere. Da nema toga, danas ne bih sedeo ovde.

Novak Đoković
foto: Matthieu Mirville / AFP / Profimedia

Sada je otkriveno da je reč o uređaju koji se zove Taopatch, a njegovi tvorci na svom sajtu ističu da ga brojni sportisti koriste.

- Taopatch sadrži nanokristale koji pretvaraju telesnu toplotu u svetlost. Proizvedeno svetlo šalje se na određene akupunkturne tačke u telu, što mu pomaže u procesu prisećanja kako prirodno komunicirati s ostatkom tela - stoji u saopštenju kompanije ponosne na reklamu koju im je dao slavni teniser.

Kako je objašnjeno na zvaničnom sajtu ovog proizvoda, u pitanju je "sertifikovani medicinski uređaj" koji koriste mnogobrojni sportisti, a koji kombinuje "najnoviju tehnologiju, svetlosnu terapiju i akunpunkturu". Kako su naveli, uređaj korisnicima pomaže da održe koncentraciju, reše se stresa, anksioznosti i bola. Njihova cena varira na Internetu, pa se tako mogu naći od 280 do 2.600 dolara.

Koristi se tako što se jedinice Taopatch-a pričvršćuju na određene tačke tela uobičajenom medicinskom trakom ili posebnim hipoalergenskim prilagođenim lepljivim trakama. Protokole za "instaliranje" dobijaju svi korisnici. Toplina vašeg tela se pretvara u svetlost s pomoću određenih terapijskih frekvencija, sličnih frekvencijama fotona koje vaš nervni sistem koristi za komunikaciju s ostatkom tela.

Nije čudno da se Novak opredelio na ovaj korak s obzirom da je poznato koliko je otvoren na temu bioenergije.

Đokovića u trećem kolu Frenč opena očekuje Alehandro Davidovič Fokina.

Bonus video:

00:57

NOVAKA SU BOSANSKE PIRAMIDE LEČILE OD PORAZA Dr Osmanagić otkrio NA KOJI NAČIN su drevna zdanja pomogla najboljem teniseru sveta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.