ĐOKOVIĆ: Stvarno ne znam kako me ne razumeju?!
Novak Đoković, Foto: Fabrizio Corradetti / LaPresse / Profimedia

nije mu jasno

ĐOKOVIĆ: Stvarno ne znam kako me ne razumeju?!

Novak se osvrnuo i na narednog rivala, najjačeg dosad na ovosezonskom Frenč openu

Objavljeno: 14:17h

Novak Đoković je bio dobro raspoložen na konferecniji za medije posle pobede nad Martonom Fučovičem u drugom kolu Rolan Garosa, pa je tako objasnio i raspravu sa članovima svog boksa koja je postala praktično nezaobilazan deo njegovih mečeva, bar kada mu ne ide sve po planu.

Tako je bilo u prvom setu meča sa Mađarom, pa je srpski teniser u jednom trenutku uputio besnu poruku Goranu Ivaniševiću.

- Ustani, ustani, ne čujem te, je**te! - vikao je Novak na italijanskom jeziku ka svom treneru i stručnom štabu.

Goran Ivanišević
foto: EPA/Andrej Cukić

Na pitanje o čemu je tu bila reč, šta je tražio od njih, Nole je odgovorio u šaljivom stilu:

- Stvarno, ne znam kako me ne razumeju? Pokažem im ovako – to je banana, pa ovako – za urme, i onda ovako – za vodu. Ništa taktički… Svaki put se dogovorimo pre meča i dalje me ništa ne razumeju, pa mi donesu jabuku. Kakva jabuka, čoveče. Onda nađem krušku u torbi, kao da urme ne mogu negde da se nabave… Sada mi još stavljaju i neke magnete, baš svašta… - podsetio je Đoković na malu metalnu pločicu primećenu na njegovim grudima.

Novak Đoković, Taopatch
foto: Printscreen/Twitter/@TheTennisLetter

Osvrnuo se potom na prikazanu igru.

- Uvek može bolje, očekujem od sebe puno, da igram tenis bolje i konstantnije da bih osvojio trofej, ja to znam i verujem u sebe i svoje sposobnosti. Prva dva meča su prošla dobro.

Novak Đoković, Marton Fučovič
foto: EPA/TERESA SUAREZ

A onda i na sledećeg rivala, a to će biti 29. nosilac, Alehandro Davidovič Fokina.

- Izgubio sam od njega u Monaku, na počecima dosta slabije igram od željenog nivoa. On je specijalista za ovu podlogu, napredovao je ovih godina, mislim da je Runea dobio u Madridu. Kompletnu igru ima, sigurno jedan od težih protivnika u trećem kolu, znam da će se dobro spremiti. Očekujem visok nivo sa njegove strane - zaključio je Đoković.

Bonus video:

02:09

SUZE SU SAME KRENULE, NISAM MOGAO DA IH ZADRŽIM! Gudelj nije mogao da sakrije emocije: Cele godine... Prvo Dragiša, SADA BEBA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.