BOLJE NE MOŽE: Fantastične vesti za Novaka Đokovića!
Novak Đoković, Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP / Profimedia

TAKO JE!

BOLJE NE MOŽE: Fantastične vesti za Novaka Đokovića!

Srbin ne igra na turnir u prestonici Španije, jer leči povredu lakta koja ga je mučila na Srpska openu, ali i u Monte Karlu

Objavljeno: 16:48h

Novak Đoković će i posle završetka Mastersa u Madridu ostati najbolji teniser sveta.

Srbin ne igra na turnir u prestonici Španije, jer leči povredu lakta koja ga je mučila na Srpska openu, ali i u Monte Karlu.

Novak je u ponedeljak 1. maja započeo 385. nedelju na čelu ATP liste, a ništa se neće promeniti ni kada se završi Masters u Madridu.

Đoković trenutno ima 6.775 bodova i toliko će imati i naredne nedelje, a ostaje da se vidi koliku će prednost imati u odnosu na drugoplasiranog Karlosa Alkarasa.

Karlos Alkaras
Karlos Alkarasfoto: EPA/Alejandro Garcia

Mladi Španac se plasirao u osminu finala i očekuje ga duel sa Aleksanderom Zverevim. Teniser iz Mursije trenutno ima 5.860 poena, a u Madridu brani titulu od prošle godine.

Ukoliko ponovo osvoji ovaj turnir Alkaras će imati 6.770 poena i pred Masters u Rimu prići će na samo pet poena zaostatka u odnosu na Novaka Đokovića.

Nema sumnje da nas do kraja sezone na šljaci čeka velika borba za prvo mesto na ATP listi, a svima će glavni cilj biti titula na Rolan Garosu.

00:45

Đoković trenirao sa Međedovićem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.