BOMBU ANDREU PITALI DA LI JE ZALJUBLJENA U ĐOKOVIĆA: "Zaspala sam sa njegovim glasom u sobi, on je MOJ!"
Andrea Prisakarju, Foto: Instagram/prisacariusandreea

kida i otkida

BOMBU ANDREU PITALI DA LI JE ZALJUBLJENA U ĐOKOVIĆA: "Zaspala sam sa njegovim glasom u sobi, on je MOJ!"

Otvoreno je više puta priznala da obožava Novaka

Objavljeno:

Novak Đoković ima dosta fanova među koleginicama, ali jedna više privlači pažnju od ostalih. I zbog svog atraktivnog i ekscentričnog izgleda, i zbog načina na koji je javno iskazivala podršku i navijala za srpskog tenisera.

Uvek direktna Andrea Prisakarju je baš tako odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, od kojih su mnoga bila vezana za Đokovića.

Andrea (23) nema mnogo uspeha na terenu i tek je 340. na svetu, ali je zbog svega navedenog zanimljiva medijima. "Ratnica", kako sama sebe zove, inače ima čak 21 tetovažu.

1 / 5 Foto: instagram/iamprisacariuandreea

- Đoković mi je stalna inspiracija. Jedan je od retkih koji zaista pomaže teniserima iz Srbije. On ih zapravo sponzoriše. Neverovatno je šta radi, nemam reči da ga opišem. Mislim, mnogo puta je i meni spasao karijeru tokom godina - rekla je Prisakarju za "Meč Point Kanada" i dodala:

- Kada sam bila junior tražila sam njegove snimke na Jutjubu. Samo sam gledala i gledala i zaspala sa njegovim glasom u sobi. Budila sam se zbog toga i opet iznova gledala snimke. Dakle, on je definitivno neverovatan. Svaki dan me inspiriše, on je moj, šampion, broj jedan. Odrasla sam gledajući njega, živa je legenda i za mene je ispred svih uzbudila se Andrea.

Jedan Rumunkin pratilac na Instagramu joj je postavio čudno pitanje u odgovoru na stori:

- Da li ste zaljubljeni u Novaka Đokovića ili mu se samo divite kao i mi ostali? - napisao je navijač iz SAD.

Andrea Prisakarju
foto: instagram/iamprisacariuandreea

Andrea je odmah objavila to pitanje i odgovor koji mu je uputila.

- Bože, da li je ovo pitanje stvarno? Ovaj čovek me je u suštini "odgojio". Kako možete to uopšte da me pitate? Odrasla sam gledajući ga na TV! Zar ne možemo da cenimo druge ljude ovih dana samo zato što možemo? On je jedan od mojih izvora inspiracije! Nisam se zaljubila ili štagod. To je prosto divljenje i fasciniranost njegovim radom.

Andrea Prisakarju, Novak Đoković
foto: Profimedia

Bonus video:

00:45

Đoković trenirao sa Međedovićem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.