VRELA "RATNICA" OTKIDA NA NOVAKA ĐOKOVIĆA: "On je za mene nešto jedinstveno, VOLIM GA!" (FOTO)
Andrea Priskariju, Foto: Instagram/prisacariusandreea

RUMUNKA BEZ USTRUČAVANJA

VRELA "RATNICA" OTKIDA NA NOVAKA ĐOKOVIĆA: "On je za mene nešto jedinstveno, VOLIM GA!" (FOTO)

Mlada teniserka se ne libi da kaže koliko obožava Novaka Đokovića

Objavljeno:

Rumunska teniserka Andrea Prisakarju (22) ne spada u vrh ovog sporta, ali zbog izazovne figure i pomalo ekscentričnog stila, za nju znaju mnogi. Tetovaže su joj zaštitini znak, a u oči uvek zapadnu vuk i munje na rukama.

Andrea je posebno zanimljiva ljudima iz Srbije jer je već nekoliko puta javno istakla kako voli naš narod i naše sportiste. A posebno mesto u njenom srcu zauzima Novak Đoković.

- Rekla sam to već nekoliko puta, volim Novaka Đokovića svim srcem. Inspiriše me svakodnevno. On je moj šampion, moj broj jedan. Odrasla sam gledajući ga. On je živa legenda. Nemam reči kojima bih ga opisala, osim da kažem da ga volim i da je najbolji. U našem sportu su tu i Rafael Nadal i Rodžer Federer koji su šampioni i legende, ali za mene je Novak ispred svih. Zbog načina na koji zabavlja i povezuje se sa publikom. Za mene je to nešto jedinstveno i moju podršku će uvek imati, čak iako to ne zna ili me ne poznaje. Definitivno bih uživala da igram protiv Novaka, to bi bilo ostvarenje sna. Posebno ako bismo igrali u Srbiji - rekla je Rumunka za Novosti, pa komentarisala i činjenicu da Đoković više nije prvi reket sveta:

Andrea Prisakarju, Tenis, Sport
foto: Profimedia

- Prvo, on nije otišao sa vrha. Još uvek je na vrhu, to ne smemo da zaboravimo. Sve ono što mu se dešavalo u proteklih nekoliko meseci pokazuje koliko je jak. Posebno dešavanja u Australiji i gubitak bodova sa Vimbldona. Nije bitno da li je na ATP listi broj jedan, jer on jeste svetski broj jedan za sve nas koji ga podržavamo. Ja verujem da će se sto posto vratiti na vrh, u to ne sumnjam, samo treba da bude dovoljno jak da prevaziđe mržnju pojedinih ljudi, uverena sam da će u tome uspeti i da će osvojiti još mnogo grend slem trofeja, ispisaće još mnogo stranica istorije, takav je Nole, u to nema sumnje.

Andrea Prisakarju, Tenis, Sport
foto: Profimedia

- Ko je Andrea? Na terenu sam 200 odsto j**ena ratnica, viking, a van terena osoba sa puno ljubavi i strasti. Bitna mi je povezanost sa ljudima, kada sam van terena, tu sam prijateljski nastrojena osoba, volim da razgovaram sa ljudima. Takođe sam i temperamentna, ja sam sa Balkana, puna sam života.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.