ĐOKOVIĆEV RIVAL ANONIMUS JE BAŠ SVESTRAN LIK: Njegova tetovaža intrigira javnost, a iza se krije ČUDESNA priča
Medvedev i Gahov, Foto: the__1van/Instagram

zanimljivo!

ĐOKOVIĆEV RIVAL ANONIMUS JE BAŠ SVESTRAN LIK: Njegova tetovaža intrigira javnost, a iza se krije ČUDESNA priča

Dobar je prijatelj sa Danilom Medvedevim

Objavljeno: 09:36h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će se u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu sastati sa totalnim anonimusom, Rusom Ivanom Gahovim.

On je iznenadio Amerikanca Mekdonalda Mekenzija u prvom kolu i zakazao verovatno najveći meč u karijeri.

O njemu se ne zna puno jer je uglavnom nastupao na manjim turnirima, ali je definitivno uspeo da iskoči u prvi plan i izbori se za glavni žreb prestižnog turnira, a potom i za duel sa jednim od najboljih tenisera ikada.

Voli fudbal, navija za Real Madrid, ne propušta trke Formule 1, a strastveno prati i snuker. U tenis se zaljubio kada je Marat Safin savladao posle pet setova Rodžera Federera na Australijan openu 2005. Ponekad odigra partiju FIFA sa Danilom Medvedevim ili drugu fudbalsku igru, preselio se najpre u Valensiju, a onda i u Barselonu gde danas živi. - Pomogao mi je prošle godine oko odeće, jer nemam sponzora. Danil je takođe moj dobar prijatelj i zajedno igramo neke igrice, dok mi je Hačanov ovde čestitao posle svake pobede.

Ono što intrigira ljude koji ga prate je čudna tetovaža koju ima na vratu.

U pitanju je molekul serotonina, a Gahov je jednom prilikom otkrio kako je ona uopšte nastala.

- Bila je to normalna nedelja. Ja i moja sestra, koja je devet godina starija od mene, odlučili smo da uradimo nešto zajedno. Samo smo rekli: "Hajde to da uradimo." Mislim da smo istog dana otišli i uradili tu tetovažu. Zaista mi se sviđa. To je serotinin, što znači sreća - rekao je Rus.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.