NOVAKA NIKADA NISTE VIDELI OVAKVOG: Đoković otvorio dušu o sinu, porodici, tenisu i svemu što vas je ikada zanimalo!
Foto: Damir Dervišagić

pričao o svemu!

NOVAKA NIKADA NISTE VIDELI OVAKVOG: Đoković otvorio dušu o sinu, porodici, tenisu i svemu što vas je ikada zanimalo!

Ne sećamo se da su javnost i navijači Novaka Đokovića ikada imali prilike da zavire toliko u njegovu intimu i privatnost, kao što je to bilo u emitovanoj emisiji "TV lica kao sav normalan svet" na RTS-u.
Objavljeno: 22:52h

Iako su mnogi pomislili da posle loših rezultata na kraju prošle i početku ove godine, ali i njegovih izjava, da se nešto promenilo u njegovoj ljubavi prema tenisu, on je to demantovao. - Nastavljam da igram tenis sa istom strašću i ljubavlju koje sam imao i pre 2, 3, 6 godina, i kao pre 20, kada sam prvi put uzeo reket u ruke. Tenis u meni izaziva jaku emociju, i dok je god tako ja ću nastaviti da igram.

foto: Reuters

- Prvo mesto je i dalje jedan od ciljeva. Želim da se vratim na tu poziciju, ali mi to nije glavni prioritet. Biću presrećan ako prvo mesto dođe kao posledica mojih dobrih rezultata i igara. Naravno da to i želim. Isto tako, želim da napredujem i da imam dugogodišnju karijeru. Ne vidim u sebi kraj, iako ulazim u 30. godinu. Imam još dosta toga da postignem, i da dokažem sebi i drugima. Ali, svesno uzimam u obzir i sve druge stvari koje se dešavaju u mom životu. Ne mogu sebe da odvojim profesionalno kao tenisera, i privatno kao oca i muža, sina, brata, drugara. To sve zajedno mene čini kao jednu ličnost, kao celinu. - Treniram vredno, kao i ranije. Moj trenažni proces i rutine se nisu mnogo promenile, bez obzira na to da li sam kod kuće, ili na putovanju. Mislim da čak treniram intenzivnije sada nego pre dve godine. Dolazi neka nova generacija tenisera, koji su jako motivisani da svrgnu nas sa vrha i potrebno je biti uvek spreman na izazove. (Espreso.co.rs/RTS)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.