MEDVEDEV ISCRPLJEN I PRESREĆAN: Otkrio čemu se nadao u Đokovićevoj igri - tako je i bilo!
Novak Đoković i Danil Medvedev, Foto: Karim SAHIB / AFP / Profimedia

ostvarilo se

MEDVEDEV ISCRPLJEN I PRESREĆAN: Otkrio čemu se nadao u Đokovićevoj igri - tako je i bilo!

Danil je danas slavio 6:4, 6:4 i tako će se u Dubaiju igrati rusko finale

Objavljeno: 18:47h

Ko je upućen, znao je da Novaka Đokovića čeka ozbiljan zadatak u polufinalu turnira u Dubaiju. Prvi teniser sveta nije potpuno "skinuo ržu" posle pauze od mesec dana, a Danil Medvedev se definitivno vratio u ritam kada na tvrdoj podlozi može da pobedi svakog.

Rus ponovo ima igru kojom je dva puta zamalo pobedio Rafaela Nadala u finalima Australijan opena i Ju-Es opena, a ovaj drugi grend slem osvojio baš protiv Novaka 2021.

Medvedev je danas slavio 6:4, 6:4 i tako će se u Dubaiju igrati rusko finale jer je prethodno Andrej Rubljov nastavio odbranu titule pobedom nad Sašom Zverevom (takođe 2:0).

Posle meča, Medvedev je bio presrećan što je prošao dalje i otkrio je koja je to kombinacija samo mogla da mu donese trijumf.

- Znao sam da moram da igram najbolji tenis, nadao sam se da on to neće uraditi i da će mi ta kombinacija doneti pobedu. Čak i kada igrate najbolje protiv njega, niste sigurni da možete da pobedite. Drago mi je što sam uspeo da zadržim formu i da je održim tokom turnira. U drugom setu sam bio u situaciji gde sam mogao da ispustim taj brejk, ali sam srećan što sam uspeo da zadržim tu prednost.

Pre ovog meča, kaže da se osećao odlično, ali da ga je duel sa Novakom iscrpeo.

- Osećao sam se sjajno pre ovog meča, ali se sada lošije osećam. Video sam da on nije zadovoljan što se mnogo znoji, nisam bio ni ja, ali ovo su posebni uslovi, moramo da se naviknemo.

- Trenutno igram dobro, to je najbitnije. Znam da je Rubljov igrao dobro, ali da je u prethodnoj rundi protivnik imao pet meč lopti. Već smo igrali jedan protiv drugog, videćemo kako će to izgledati sutra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.