ĐOKOVIĆ O MASTERSIMA U SAD I JU-ES OPENU: Tamo sam iskusio ono što nigde nisam!
Novak Đoković, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

DRŽI SVOJU POZICIJU

ĐOKOVIĆ O MASTERSIMA U SAD I JU-ES OPENU: Tamo sam iskusio ono što nigde nisam!

Ono što smo videli u Australiji je pokazalo da to nije uticalo na moj tenis - kaže Novak

Objavljeno:

Novak Đoković je na konferenciji za medije naširoko govorio o mogućnosti da ipak igra na mastersima u Sjedinjenim Državama, iako je i dalje na snazi zakon po kom nevakcinisani nedržavljani SAD-a ne mogu da uđu u tu zemlju (do 11. maja).

Iako mu zato nije ugrožen nastup na Ju-Es openu koji je na programu u septembru, strani novinari su pitali najboljeg tenisera sveta da li se boji da će propusti i taj grend slem.

- Prošle godine sam propustio Majami, Indijan Vels i Ju-Es open. Ne bi se desilo prvi put, nadam se da neće. Moja pozicija je ista. Ono što smo videli u Australiji je pokazalo da to nije uticalo na moj tenis. Ju-Es open je daleko, ima još šest meseci. Voleo bih da budem tamo, ne mogu ništa više od toga da kažem. To je jedan od četiri najveća turnira. Publika me je sjajno dočekala 2021. u finalu koje sam izgubio. Tamo sam iskusio ono što nigde nisam.

Novak Đoković
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

O šansama da se nađe na mastersima u SAD-u u martu i aprilu:

- Proces je u toku i to je sve što znam. To su događanja koja su van moje kontrole. Voleo bih da igram i drago mi je što sam dobio odobrenje direktora u Majamiju i Indijan Velsu. Nadam se da će i treća strana, oni koji odlučuju doneti potvrdnu odluku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.