U TENISU JE LEGENDA, A SRBI NE MOGU DA JE SMISLE! Australijanka vređala Đokovića, pa sad pokušava da se "opere"
Novak Đoković, Foto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

NEVEROVATNO!

U TENISU JE LEGENDA, A SRBI NE MOGU DA JE SMISLE! Australijanka vređala Đokovića, pa sad pokušava da se "opere"

Retko ko se nadao ovim rečima nekadašnje Grend slem šampionke

Objavljeno: 17:10h

Nije novost da najbolji teniser sveta Novak Đoković nije omiljen u teniskoj javnosti, ali reči njegove velike kritičarke će iznenaditi sve koji se sećaju koliko je bila okrutna u njegovoj osudi.

Bez imalo respekta je govorila kako nije njegov fan, da glumi, pravi žrtvu od sebe, a bilo je i komentara na nacionalnoj osnovi.

Među Srbima Rene Stabs nikako nije omiljena, ali izgleda da je konačno shvatila da je preterala i da je Novak podizanjem 10. pehara u Melburnu dokazao da je najbolji teniser u istoriji ovog sporta.

Bivša najbolja teniserka sveta među dubl igračicama sada veruje da će Đoković do kraja karijere osvojiti 28 grend slem turnira.

Rene Stabs
Rene Stabsfoto: ELSA / Getty images / Profimedia

- Mislim da će Novak Đoković do penzije imati 28 grend slemova. I to će mu dati prednost u odnosu na ostale tenisere. Morate da shvatite da je on favorit gde god da igra, posebno na teškim grend slem turnirima ili na Vimbldonu - kaže Stabsova i dodaje:

- Mislim da Novak može da osvoji još par titula na Vimbldonu. Znam da će biti jako teško to učiniti sa mladim momcima kao što su Alkaraz, Rune i drugi koji počinju da veruju u sebe. U slučaju Alkaraza, sigurno, jer je on već osvojio grend slem - rekla je Stabs u svom podkastu.

Definitivno je ovakvo predviđanje iznenadilo sve u svetu tenisa, a verujemo i Novaka.

Podsetimo se njenih reči o Srbima:

- Srbi stalno imaju sindrom žrtve. Svi su protiv njih, napadaju ih, okruženi su neprijateljima... To ih valjda motiviše, a motiviše i Novaka Đokovića. Nemam šta da kažem o njegovom tenisu. Ljudi ga mogu voleti i uživati u njegovu tenisu, ali ja ne pripadam tom krugu. Gledala sam nekoliko dokumentaraca o Srebrenici i videla kako su Srbi tamo napravili genocid. Verujem da je taj sindrom od svog naroda preuzeo i sam Đoković, koji se godinama predstavlja kao žrtva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.