"NOVAKOMRZAC" SAD NAPADA CEO SRPSKI NAROD: Đoković im je kao MESIJA, znamo koliko nacionalizam preovladava tamo!
Ben Rotenberg/Novak Đoković, Foto: Printscreen/youtube/ATP Tour

evo ga opet

"NOVAKOMRZAC" SAD NAPADA CEO SRPSKI NAROD: Đoković im je kao MESIJA, znamo koliko nacionalizam preovladava tamo!

Rotenberg se bavio odnosom Đokovića i navijača, odnosno nacije, a imao je preporuku za Srbe

Objavljeno: 10:16h

Američki novinar Ben Rotenberg, čovek koji otvoreno priznaje da ne voli Novaka Đokovića a zbog pojedinih preteranih kritika j zavredeo nadimak "Novakomrzac", u najnovijem izdanju podkesta "No challenges remaining" dosta je pričao o prvom igraču sveta.

Rotenberg se bavio odnosom Đokovića i navijača, odnosno nacije, te je došao do zaključka da zemljaci često, na kraju, Novaka dovode u neprijatnu situaciju. Sve to je objasnio ovim rečima:

- Novak Đoković je veoma vezan za svoju domovinu i svoje navijače. To nije nešto što smo danas saznali. Nole ima veoma jaku vezu sa srpskim narodom i znamo koliko nacionalizam preovladava u tim krajevima - poručio je Amerikanac koji je nastavio:

Ben Rotenberg
foto: youtube/ATP Tour, Epa/Neil Hall

- Mislim da nijedan teniser nikada nije bio vezan za svoju zemlju kao Đoković. On je skoro kao mesija u Srbiji, pošto je postao jedan od najvećih tenisera svih vremena. Za mnoge je Đoković taj koji je spasio Srbiju od zaborava. Taj osećaj doprinosi da je "klima" uvek napeta. Sa moje tačke gledišta, bilo bi preporučljivo da "snizite temperaturu" što je više moguće. Govorimo o sportu.

Đoković je posle osvajanja Australijan opena otišao na zaslužen odmor u Marbelju, a na teren se vraća krajem meseca na ATP turniru u Dubaiju.

Trenutna pravila ga sprečavaju da ide u SAD, na Masters u Indijan Velsu i Sinsinatiju. Mada nije isključeno da se to promeni. U svakom slučaju, pravila će biti ukinuta 11. maja pa će izvesno moći da nastupi na Ju-Es openu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.