ONA JE NOVI NOVAK ĐOKOVIĆ: Biću prva na svetu, poručuje preslatka šampionka ANA AVRAMOVIĆ (7) (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

Srbijo, ne brini

ONA JE NOVI NOVAK ĐOKOVIĆ: Biću prva na svetu, poručuje preslatka šampionka ANA AVRAMOVIĆ (7) (FOTO)

I dok se pitamo ko će jednog dana naslediti Anu, Jelenu, Novaka, Janka, Viktora, teniski talenti iz Srbije se rađaju svuda
Objavljeno: 14:01h
foto: Privatna arhiva

– Moji roditelji mi pružaju potpunu podršku kako na terenu, tako i izvan njega. U školi takođe imam podršku od nastavnika i drugara. Kada osvojim neki turnir sledećeg dana dobijem aplauz od odeljenja. To me motiviše i veoma me raduje – kaže Ana.

Iako su svi ovi rezultati fantastični, samo su početak. Njen san je da postigne mnogo više i za to je spremna da radi i trenira punom parom.

– San mi je da budem najbolja teniserka na svetu, i da budem broj 1 na WTA listi. Maštam da sam na velikom stadionu najvećih turnira poput US Opena, Rolan Garosa, Vimbldona i Australijan opena i da podižem najveće i najlepše pehare. To je moja ambicija i motivacija – kaže Ana.

foto: Privatna arhiva

Na pitanje ko joj je uzor, ona odgovara:

– Uzor mi je Ana Ivanović. A kada je bio Majami Open, gledala sam uživo Novaka Đokovića kako igra – priča mlada teniserka.

Ovu harizmatičnu devojčicu, pored tenisa, zanima i moda.

– Takođe želim da imam modnu liniju sa svojim imenom za devojčice i devojke. Ideja mi je da napravim svoj brend teniske opreme – kaže Ana koja svakog leta sa roditeljima i bratom dolazi u Srbiju i za to vreme je trenira Stefana Lakićević. Od ovog leta mala šampionka će za vreme posete Srbji trenirati i u Crvenoj Zvezdi.

foto: Privatna arhiva

USPESI ANE AVRAMOVIĆ

Lake Cane Championship do 10 godina u Orlandu, FL. Sanlando invitational do 11 godina, Altamonte Springs, FL South Florida Open do 11 godina, Miami, FL

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.