NOVAK ĐOKOVIĆ NAJAVIO FANTASTIČNE VESTI! Sprema se još jedan TRIJUMFALNI povratak?
Novak Đoković, Foto: EPA/FAZRY ISMAIL

euforija raste

NOVAK ĐOKOVIĆ NAJAVIO FANTASTIČNE VESTI! Sprema se još jedan TRIJUMFALNI povratak?

Srpski as otkrio koji su mu planovi u nastavku sezone

Objavljeno:

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se na najbolji mogući način vratio u Australiju, podigao 10. titulu, ali nije kraj mukama za našeg šampiona.

Iako je trenutna situacija loša, Novak se nada da će mu biti dozvoljeno da putuje u Sjedinjene Američke Države pre početka prvih masters turnira.

Sledeći turnir na kome bi trebalo da učestvuje je Dubai, koji počinje 27. februara. - Sada želim neko vreme da provedem sa porodicom, sa suprugom i decom. I da se oporavim - rekao je Novak.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: EPA/James Ross

- Prijavljen sam za Dubai, gde bi trebalo da igram krajem februara. Moram da snimim nogu, da vidim šta se dešava i u zavisnosti od toga, odlučiću da li idem u Dubai ili ne.

Kako sada stvari stoje, srpskog tenisera bi potom čekala pauza jer mu kao nevakcinisanom stranom državljaninu još nije dozvoljeno da putuje u SAD. - Nadam se da ću moći da igram u Indijan Velsu. To je moja želja, ali i dalje mi nije dozvoljeno. Možda ću u narednim sedmicama dobiti bolje vesti. Indijan Vels je na programu od 8. marta, a onda će se u Majamiju igrati masters od 22.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.