ĐOKOVIĆU DOJADILO, OTVORIĆE DUŠU: "I dalje sumnjaju, ismevaju... Odlučio sam - saznaćete za koji dan!"
Novak Đoković, Foto: EPA/Fazry Ismail

stavlja tačku

ĐOKOVIĆU DOJADILO, OTVORIĆE DUŠU: "I dalje sumnjaju, ismevaju... Odlučio sam - saznaćete za koji dan!"

Osećam potrebu da pokažem i dokažem neke stvari, ne zbog njih, nego zbog sebe - rekao je Novak

Objavljeno: 16:15h

Novak Đoković je na konferenciji za medije posle osvajanja jubilarne 10. titule na Australijan openu i 22. grend slema najavio da će uskoro otvoreno pričati o stvarima koje su ga pogodile tokom turnira.

Đoković je danas u velikom finalu sa 3:0 pobedio Stefanosa Cicipasa i dobija hvalospeve sa svih strana, ali ga još boli što je tokom Ozi opena veliki broj medija dovodio u pitanju njegovu povredu tetive leve noge.

1 / 5 Foto: EPA/James Ross

- Razmišljao sam u ove dve nedelje da li hoću da pričam javno o tome. Odlučio sam da želim. Objaviću u narednih nekoliko dana i objasniti podrobnije šta smo sve prošli. Pre dve godine se slična situacija dogodila, ljudi i dalje sumnjaju, ismevaju. Osećam potrebu da pokažem i dokažem neke stvari, ne zbog njih, nego zbog sebe. Neki komentari i izjave se ponavljaju i to mi malo smeta. To ćete saznati za koji dan. Sama činjenica da nisam trenirao između mečeva govori da sam imao nešto... Jer da je to toliko bilo malo i neznatno, verovatno bih imao treninge između mečeva. Nikad nisam imao u životu ovakvu situacija da baš nijednom nisam trenirao. To se ispostavilo kao dobra odluka. Sa druge strane, kao profesionalan teniser, nije baš idealno. Postoje stvari na kojima bih voleo da radim, neki udarci, situacije, priprema za narednog protivnika. Ja sam hteo, ali me je moj tim zaustavljao da izađem na teren.

Novak je istakao i kako je sa ovim i drugim problemima izašao na kraj uz pomoć Boga i anđela čuvara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.