NOVAK ĐOKOVIĆ: Verujem u božansku energiju, ANĐELE ČUVARE - njihovo prisustvo na turniru je bilo kao nikad pre!
Novak Đoković zahvalno gleda ka nebu, Foto: EPA/Lukas Coch

objasnio

NOVAK ĐOKOVIĆ: Verujem u božansku energiju, ANĐELE ČUVARE - njihovo prisustvo na turniru je bilo kao nikad pre!

"Rod Lejver arena" je bila punija nego što vam se činilo

Objavljeno:

Novak Đoković je na konferenciji za medije posle osvajanja jubilarne 10. titule na Australijan openu i 22. grend slema najavio da će uskoro otvoreno pričati o stvarima koje su ga pogodile tokom turnira.

Đoković je danas sa 3:0 pobedio Stefanosa Cicipasa i dobija hvalospeve sa svih strana, ali ga još boli što je tokom Ozi opena veliki broj medija dovodio u pitanju njegovu povredu tetive leve noge.

Dotakao se onda Đoković i drugih stvari koje su ga pogodile tokom trurnira, ali i otkrio kako je izašao na kraj sa njima.

- Bilo je dosta naporno, mentalno pre svega, sa dolaskom u Australiju, pa povreda, pa situacija sa ocem. Stvari su se nagomilale u ne baš idealnim trenucima. To mi je trebalo, Bog mi je uredio stvari onako kako je trebalo da bude i kroz šta sam trebao da prođem. Ovo nije pitanje vere ili bilo čega, religije, već je ovo najiskrenije mišljenje iz duše. Ja verujem u Boga, veliki sam vernik u tom kontekstu. Verujem u božansku energiju, anđele čuvare. Njihovo prisustvo na ovom turniru je bilo kao nikad pre. Goran nije lupio ono što je rekao za 97 odsto (da bi toliko igrača odustalo da imaju sličan problem) - u dahu je ispričao Novak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.