ĐOKOVIĆ PRESEKAO PRED POLUFINALE! Novak doneo VAŽNU odluku!
Novak Đoković, Foto: Paul CROCK / AFP / Profimedia

očekivano!

ĐOKOVIĆ PRESEKAO PRED POLUFINALE! Novak doneo VAŽNU odluku!

Devetostruki šampion Australijan Opena potvrdio svoje reči

Objavljeno:

Srpski teniser Novak Đoković je morao da promeni rutinu pred meč zbog povrede koja ga muči od starta Australijan Opena.

Nije bilo uozbčajenog treninga pred mečeve, a tako će biti i ovog puta. Srpski as će izaći na teren u petak od 9.30 i protiv Tomija Pola pokušati da izbori 10. finale u Melburnu.

Đoković je juče samo potvrdio ono što je rekao na konferenciji za štampu. - Najverovatnije treninga neće biti, ali videćemo opet od osećaja ujutru kada se probudim. Da vidim kako će se noga osećati, pa ću u dogovoru sa Goranom Ivaniševićem videti. Verovatno se neće menjati program - istakao je Nole posle ubedljive pobede protiv Rubljova.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: ANTHONY WALLACE / AFP / Profimedia

Đoković većinu slobodnog vremena provodi na terapijama. Kako je otkrio, on provodi veći deo dana sa svojim fizioterapeutom Miljanom Amanovićem, i na četiri lokacije u gradu ide na terapije. - S obzirom na okolnosti, ovih dana smo proveli dosta vremena u automobilu. Idemo na tri-četiri različite lokacije na različite mašine, terapije. Trudimo se da izvučemo maksimum, da dovedemo moje telo u stanje da može da izdrži pet setova. U poslednja dva meča imamo posebno razloga za zadovoljstvo. Kasno završavamo jer kasno igram, pa se ide u rane jutarnje sate na spavanje. Kako nemam trening, imamo vremena za više oporavka. Zahvalan sam, jer bi bez njega bilo neuporedivo teže - istakao je Novak.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.