SRĐAN ĐOKOVIĆ POZIRAO SA ZABRANJENOM ZASTAVOM USRED MELBURNA: Australijanci BRUJE - Novakov otac u CENTRU PAŽNJE
Srđan Đoković pozira sa ruskom zastavom, Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages, Društvene mreže

haos!

SRĐAN ĐOKOVIĆ POZIRAO SA ZABRANJENOM ZASTAVOM USRED MELBURNA: Australijanci BRUJE - Novakov otac u CENTRU PAŽNJE

Snimak se proširio društvenim mrežama

Objavljeno: 10:36h

Otac Novaka Đokovića, Srđan je glavna tema australijskih medija nakon što se pojavio snimak na kome zajedno sa ruskim navijačima pozira sa zastavom te zemlje, dok se čuju uzvici "Živela Rusija!"

Naime, posle Novakove pobede nad Andrejem Rubljovim se dogodila "sporna scena" u Melburnu, a da izveštava o ovim dešavanjima nije promaklo ni najvećem Đokovićevom kriitičaru, Benu Rotenbergu.

Pošto su ruske zastave i drugi predmeti su predmeti sa ruskim ili beloruskim obeležjima zabranjeni u Melburn parku, ovaj potez Srđana Đokovića su mnogi osudili.

Na snimku se može čuti još jedna osoba koja na srpskom kaže: "Živela Rusija".

Tenis Australija je saopštio da će nastaviti da radi na obezbeđenju događaja i insistirati na sprovođenju pravila ulaska u Melburn park.

Ovih dana se pisalo o rigoroznoj kontroli, a srpski navijači su bili na meti posebnih provera zbog sličnosti srpske zastave sa ruskom.

Kako dalje navodi australijski "Ejdž" privedeno je nekoliko ruskih navijača koji su prisustovali meču Đokovića i Rubljova nakon što su ušli u okršaj sa obezbeđenjem.

Ova dešavanja svakako ne idu u prilog srpskom šampionu pošto itekako odvlače pažnju sa njegovih igara i uspeha koje beleži iz godine u godinu na Australijan Openu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.