UŽASNE UVREDE NA RAČUN JELENE DOKIĆ: Opušteno ćaskala sa Novakom, a sada ponovo prolazi kroz PAKAO! (FOTO)
Jelena Dokić i Novak Đoković, Foto: Wide World of Sports/Twitter/printscreen

sramno!

UŽASNE UVREDE NA RAČUN JELENE DOKIĆ: Opušteno ćaskala sa Novakom, a sada ponovo prolazi kroz PAKAO! (FOTO)

Teniserka srpskog porekla je obelodanila uvrednljive poruke

Objavljeno: 18:05h

Nekadašnja teniserka Jelena Dokić već nekoliko godina prolazi kroz jako teške trenutke, a posle intervjua sa Novakom Đokovićem se našla na meti užasnih uvreda.

Naime, mnogi su na jako ružan način komentarisali njen fizički izgled.

Komentari su u najmanju ruku nekulturni i uvredljivi, a Jelenu je to jako pogodilo upravo zbog toga što je ona obelodanila sa kakvim se problemima suočava.

Jelena Dokić
Jelena Dokićfoto: EPA/Dave Hunt

Ona je okačila samo neke od komentara koje je dobila. Jedan je glasio da "nije fer da joj kit poput Jelene Dokić oduzima radost od gledanja tenisa", kao i da zbog nje promeni kanal.

Nizali su se poput onih da treba da smanji grickalice, da je pojela sve baklave i šta joj se dogodilo.

Dokić je u aprilu prošle godine otkrila javnosti da je pokušala da izvrši samoubistvo, ali da se srećom sve dobro završilo. Od tada ide na psiho terapije i pokušava da se pre svega psihički oporavi.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/dokic_jelena

Jelena je od detinjstva imala težak život, sa porodicom je tokom rata iz Hrvatske izbegla u Srbiju. Pre par godina je rekla da je otac prebijao kada ne bi dobro igrala tenis, a vrhunac je usledio kada je kontakt sa porodicom prekinula zbog ljubavne veze sa Tinom Brkićem. Sa njim je provela u vezi skoro 19 godina nakon čega je usledio raskid, a ona je dobila problem sa štitnom žlezdom zbog čega se ugojila.

Upkos svemu tome ona je našla snage da se obrati onima koji su je vređali zbog izgleda.

- Reč je o čistoj zlobi. Ne postoji druga reč za to. Ljude bi trebalo da bude sramota. Najčešći komentar je bio ‘šta joj se desilo, tako je velika’ – reći ću vam šta se desilo, tražim način da preživim i da se borim. I zaista nije važno šta radim i šta se desilo, jer veličina ne bi trebalo da bude bitna, već da li je neko dobar čovek, što ovi ljudi očigledno nisu - poručila je Dokić.

(Espreso/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.