NEVEROVATNA SCENA POSLE NOVAKOVE POBEDE: Sačekalo ga dobro poznato lice, pa su zajedno ćaskali o STARIM VREMENIMA
Novak Đoković, Foto: ANTHONY WALLACE / AFP / Profimedia

SJAJNO!

NEVEROVATNA SCENA POSLE NOVAKOVE POBEDE: Sačekalo ga dobro poznato lice, pa su zajedno ćaskali o STARIM VREMENIMA

Zanimljiva situacija na Rod Lejver Areni

Objavljeno: 13:25h

Srpski teniser Novak Đoković je pobedio Grigora Dimitrova u tri seta, nakon čega je dao izjavu nekadašnjoj australijskoj teniserki srpskog porekla Jeleni Dokić, koja radi za tamošnji Kanal 9.

Novaku je laknulo posle pobede, koja nije bila nimalo laka.

- Hvala vam sto ste došli, kreirali ste sjajnu atmosferu, vaša energija nam daje snagu u ključnim momentima. Drago mi je da te vidim Jelena, nisam te video godinama - rekao je Đoković, na šta ga je Dokić upitala da li se seća kada ga je prvi put videla na Australijan openu. "2006?", upitao je Novak i dobio potvrdan odgovor:

- Da. Rekao si mi Ja sam Novak Đoković da li me se sećaš? Rekla sam da se sećam, ali zaista nisam - rekla je Dokić.

Đoković je više bio raspoložen za razgovor o samom meču. - Ugledao sam se na tebe. Igrala si za Australiju, ali dolaziš iz našeg regiona, govorimo isti jezik, bila si velika zvezda u to vreme, bio sam srećan što sam mogao da igram sa tobom. Drago mi je što te opet vidim, hajde da pričamo o meču - rekao je Novak i dodao:

- Rani brejk je bio bitan za mene jer nisam siguran kako cu se osećati, mnogo poštujem Grigora, dugo se znamo, on mi je jedan od najvećih prijatelja, on je toliko dobar sportista, mislio sam da ce dupli brejk biti dovoljan u trećem setu, ali do kraja nisam znao da li ću moći da pobedim. To je velika borba - istakao je Đoković.

Dokić je zanimalo i kako izlazi na kraj sa mlađim teniserima od sebe, odnosno kako tako dobro igra protiv njih.

- Kako to misliš proti mladih? (Smeh) Pa, 35 je novih 25. Pogledajte Rafu i Endija igramo na visokom nivou i ja to želim, svaka sezona se računa kada uđete u poslednju četvrtinu karijere, više cenite svaki turnir, bio sam srećan da radim ono što volim. Dvadeset godina profesionalnog sporta, ne mogu da budem zahvalniji -istakao je Đoković.

Govrio je i o tome šta je tako posebno za njega na prvom Grend slemu u sezoni.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: ANTHONY WALLACE / AFP / Profimedia

- Ima nekoliko stvari, volim uslove ovde, pogotovo po noći, odgovara mom stilu tenisa, što više igraš samopouzdaniji si. Ovo je jedna od najboljih atmosfera na svetu, srećan sam što sam i dalje na turniru - poručio je Đoković.

Osvrnuo se i na rivala u narednom kolu Aleksa De Minaura.

- Očigledno je da je De Minor jedan od najbržih igrača, mnogo je napredovao, ima Hjuita u svom uglu, bivšeg broja jedan, ne znam koliko vas će biti na mojoj strani tada, ali volim vas - završio je Đoković.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.