"NE SMEM DA ZAMISLIM ŠTA BI BILO..." Đoković otkrio u kakvom je stanju posle meča sa Dimitrovim!
Novak Đoković, Foto: Dovgan/UK Sports Pics / Sipa Press / Profimedia

povreda pravi probleme

"NE SMEM DA ZAMISLIM ŠTA BI BILO..." Đoković otkrio u kakvom je stanju posle meča sa Dimitrovim!

Srpski as je obezbedio osminu finala, ali postoji objektivan problem

Objavljeno: 13:51h

Srpski teniser Novak Đoković otkrio je u kakvom je stanju njegova noga, posle pobede nad Grigorom Dimitrovim na Australijan Openu.

Bilo je evidentno da se srpski as ne oseća 100 posto lagodno.

- Svaki gem je bio važan. Ali ako moram da biram prelomni momenat, to je tajbrejk. Bilo je gusto. Na kraju sam osvojio neverovatan poen – rekao je Novak za Eurosport.

- Imao sam uspona i padova fizički zbog problema sa nogom. Bilo je momenata kada sam se osećao zaista dobro, i trenutaka kada nije bilo sjajno. Morao sam da se nosim sa tim. Ali i sa Grigorom, koji je igrao sjajno. Ova tri seta su trajala tri sata... Ne mogu da zamislim koliko bi meč trajao da sam izgubio jedan od tih setova... Imao sam sreće da nađem prave udarce u bitnim momentima. U trećem setu me je terao da trčim, da zaradim poene, čitao mi je servis... Velika se borba vodila.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: ANTHONY WALLACE / AFP / Profimedia

Ponovo je Đoković imao problema sa povredom zadnje lože leve noge. Zbog toga je tražio i medicinski tajmaut posle dobijenog tajbrejka...

- Određeni pokreti izazivaju bol. Molim se da se ne dogodi, ali se događa u svakom meču. Moram da zovem fizioterapeuta, pijem lekove. To pomaže zasad. Nije idealno, ali pronalazim način. Na kraju, ovo je profesionalni sport, morate da nađete način - istakao je srpski teniser. Rival u osmini finala biće mu domaći predstavnik Aleks de Minor.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.