NJENOM GREŠKOM JE IZBAČEN IZ AUSTRALIJE: Sad je Novak nju izbacio iz svog boksa! Ova žena se ne odvaja od Đokovićâ
Jelena Đoković i Elena Kapelaro, Foto: Hasenkopf / Shutterstock Editorial / Profimedia

misteriozna plavuša

NJENOM GREŠKOM JE IZBAČEN IZ AUSTRALIJE: Sad je Novak nju izbacio iz svog boksa! Ova žena se ne odvaja od Đokovićâ

Elena Kapeljaro je žena koja poslednjih godina dosta vremena provodi sa Novakom i njegovom suprugom Jelenom, ali o kojoj javnost u Srbije ne zna puno

Objavljeno: 15:35h

Novak Đoković je opet pokazao neverovatnu mentalnu snagu i preokretom pobedio sjajnog Sebastijana Kordu u finalu Adelejda čime je titulom počeo 2023. godinu.

Pošto stvari nikako nisu išle po planu u prvom, izuzetno dramatičnom setu, Novak je odmah po gubitku istog pokazao jednu lošu naviku i iz svog boksa izbacio agente Edoarda Artaldija i Elenu Kapelaro, a sa njima je napolje morao i brat Marko Đoković.

Elena Kapelaro je žena koja poslednjih godina dosta vremena provodi sa Novakom i njegovom suprugom Jelenom, ali o kojoj javnost u Srbije ne zna puno.

Elena je Novakova menadžerka, bavi se odnosima sa javnošću i brine o imidžu najboljeg srpskog tenisera. Novaka je upoznala preko svog supruga, pomenutog Edoarda Artaldija, kada je Đoković 2009. godine potpisao unosan ugovor sa čuvenim italijanskim brendom "Serđo Takini", koju je tada zastupao Edoardo.

Elena Kapeljaro, Novak Đoković
foto: Clive Brunskill / AFP / Profimedia

- Praktično smo živeli zajedno. Elena i ja smo pokušali da stvorimo atmosferu koja mu je neophodna znajući koliko vremena provodi putujući po svetu odvojen od porodice - otkrio je svojevremeno Italijan.

Kada je Novak prekinuo saradnju sa čuvenim italijanskim brendom, Edoardo i Elena su nastavili da brinu o karijeri srpskog asa i vremenom su postali izuzetno bliski sa Novakom i članovima njegove porodice.

Novak Đoković, Elena Kapelaro
foto: EPA/Clive Brunskill

- Trudimo se da što više budemo profesionalni, ali je naš odnos previše ličan. Živimo zajedno sedam dana nedeljno, a ovih devet godina iza nas bile su baš "bogate". Ponekad smo se i za uši vukli - rekao je u jednom intervjuu Artaldi.

Upravo zbog ovako delikatne pozicije koju obavlja, Elena je maltene svakodnevno na vezi sa Novakom i Jelenom. Đoković je nebrojeno puta isticao važnost italijanskog para sa kojim dugo i uspešno sarađuje, pa je čak i izjavio:

- Eduardo i Elena su jako važan deo mog tima. Štaviše, oni su moj najomiljeniji par, deo moje porodice.

Elena Kapelaro je inače prošle godine napravila grešku tokom popune dokumentacije za ulazak u Australiju jer je navela da Novak nigde nije putovao 14 dana pre dolaska u Melburn, što je bio jedan od dokaza protiv Đokovića tokom procesa koji je okončan njegovom deportacijom.

- Veoma mi je žao, potresena sam i posramljena - rekla je ona tad.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.