ŠOK ZA ĐOKOVIĆA! Novaku ponovo ZABRANJENO da igra - pa, da li je ovo moguće?
Novak Đoković, Foto: EPA/MICHAEL ERREY

katastrofa!

ŠOK ZA ĐOKOVIĆA! Novaku ponovo ZABRANJENO da igra - pa, da li je ovo moguće?

Loše vesti za Novaka Đokovića

Objavljeno: 07:56h

Srpski teniser Novak Đoković se vratio u Australiju odakle je deportovan prošle godine u januaru, i taman kada smo mislili da je kraj problemima, pojavljuju se novi problemi.

Iako su širom sveta korona mere popustile, kod Amerikanaca to nije slučaj. Vlada te zemlje je odlučila da i dalje zadrži na snazi meru da nevakcinisani ne mogu da uđu.

Trajanje te mere je produženo do 10. aprila i kada je u pitanju Novak Đoković, znači samo jedno da najbolji srpski teniser i nekadašnji prvi reket planete, neće moći da igra na martovskim mastersima u Indijan Velsu i Majamiju. Ostaje nada da će se nešto promeniti posle 10. aprila i da će Nole moći da igra na US Openu, poslednjem grend slemu u sezoni koji je na programu krajem leta.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: EPA/MATT TURNER

Podsetimo, Đoković je ni prošle godine nije mogao da učestvuje na turnirima koji se igraju u Americi i Kanadi zato što nije vakcinisan. U obrazloženju Vlade SAD stoji da će samo oni koji imaju medicinsko izuzeće zašto nisu primili vakcinu moći da uđu nevakcinisati, a to, dobro je poznato, sa Novakom nije slučaj.

Prošle godine, Đoković je deportovan iz Australije jer je nevakcinisan, a propustio je i masterse u Kaliforniji i na Floridi u martu, kao i celu letnju tenisku sezonu u Americi.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.