DADILJA PORODICE ĐOKOVIĆ OTKRILA SVE DETALJE: Evo kakvi su Jelena i Novak kada se ugase kamere!
Jelena i Novak Đoković, Foto: Instagram printscreen/jelenadjokovicndf

interesantno

DADILJA PORODICE ĐOKOVIĆ OTKRILA SVE DETALJE: Evo kakvi su Jelena i Novak kada se ugase kamere!

Dadilja njihove dece otkrila je i da su se odlično snašli u ulozi roditelja

Objavljeno: 12:05h

Iako Đokovići svoje živote skrivaju od očiju javnosti, u pojedinim intervjuima otkrili su se neki detalji, a jedno je jasno kao dan - Jelena i Novak beskrajno se podržavaju, u svemu funkcioniraju kao sat i drže se istih pravila kada obrazuju svoju decu u pitanju.

Roditeljstvo su ozbiljno shvatili od prvog dana, a to mogu potvrditi i njihovi najmiliji i dadilje. Budući da je Novak često odsutan od kuće i ne može uvek da vodi svoje najmilije na putovanja, pogotovo one daleka, Jelena je ta koja preuzima glavnu ulogu u porodici. I apsolutno uživa u tome, otkrio je izvor blizak portalu Hello.

Jelena Đoković, Novak Đoković
foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

Iako njezine odgojne metode izazivaju oprečne reakcije javnosti, čvrsto se drži pravila i principa koje je stvorila zajedno sa suprugom. U njihovom domu batina nije izašla iz raja.

- Stefan i Tara prva su generacija dece u našoj porodici koja nikada nisu dobila batine. Dobijala sam ih od roditelja, majke pre mene, oca, deda, bake, Novak takođe. Verujem da to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista može promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju budućnosti - rekla je Jelena na jednom panelu.

Sedmogodišnjem Stefanu pomaže u izradi domaćih zadataka, a trogodišnja Tara rado otkriva tajne sveta, uz izazovne zadatke kroz igru ​​koji omogućuju adekvatnu stimulaciju mozga. Budući da su i ona i Novak pobornici veganske prehrane, zdrave navike pokušavaju da prenesu i na svoju decu. Iako imaju pomoć u kući, Jelena im često priprema ukusna jela. Neke od njih možemo da vidimo na Instagramu. Njezin primer slede mnoge mame pa slobodno možemo reći da je postala uzor.

Jelena Đoković, Tara Đoković
foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dadilja njihove dece otkrila je i da su se odlično snašli u ulozi roditelja te da je u njihovom domu vladao sklad.

- Uz toliku posvećenost deci, mi im ne trebamo', rekla je, a sada je i više nego jasno kakvi su Jelena i Novak izvan kamera i medijske pažnje - rekla je dadilja porodice Đoković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.