LJUBAVNICA GA SLIKALA U DONJEM VEŠU, ŽENA MU OPROSTILA PREVARU KOJU JE VIDEO CEO SVET: I danas je uz njega! (FOTO)
Olivije i Dženifer Žiru, Foto: ROOSTER LEO ROOSTER / Sipa Press / Profimedia

junak francuske

LJUBAVNICA GA SLIKALA U DONJEM VEŠU, ŽENA MU OPROSTILA PREVARU KOJU JE VIDEO CEO SVET: I danas je uz njega! (FOTO)

Napadač Milana na Mundijalu u Kataru ima podršku svoje porodice koja je snimljena tokom polufinala

Objavljeno: 09:53h

Olivije Žiru opet je jedan od ključnih igrača fudbalske reprezentacije Francuske koja se plasirala u finale Svetskog prvenstva u Kataru nakon pobede nad Marokom rezultatom 2:0.

Napadač Milana na prvenstvu u Kataru ima podršku svoje porodice koja je snimljena tokom polufinala.

Njegova supruga, Amerikanka Dženifer Žiru, koja jako drži do privatnosti, bila je na tribinama u društvu dece. Olivije se popeo do porodice kako bi s njima proslavio pobedu.

Par ima četvoro dece, a bivši as Arsenala je više puta naglasio da ne bi imao takvu karijeru da supruga nije bila uz njega. Dženifer je pokazala i da je spremna svašta da oprosti svom suprugu, pa i prevaru. Naime, njihov brak je 2014. bio u krizi, kada je Žiru priznao da je imao aferu s manekenkom Silijom Kej

- Izvinjavam se svojoj supruzi, svojoj porodici, svima u klubu, saigračima i navijačima Arsenala. Sada moram da se borim za svoju porodicu i klub. Moram da tražim od njih da mi oproste. Ništa drugo nije važno u ovom trenutku - oglasio se tad fudbaler na društvenim mrežama.

Olivije Žiru
foto: EPA/Ronald Wittek

Zanimljivo je da je Olivije prvo poricao da je u svoju sobu u hotelu 'Four Seasons' u četvrti u istočnom Londonu doveo Siliju, a sve se odvijalo noć pre nego što je s Arsenalom pobedio klub Kristal Palas.

Budući da se afera događala neposredno pre važnog susreta, tadašnji menadžer Arsenala Arsen Venger koji je zahtevao strogu disciplinu reagovao je kod uprave i fudbaler je novčano kažnjen s više od 200.000 funti.

Silija je dokazala svoju romansu s Žiruom fotografijom na Tviteru, koja je prikazivala sportistu u donjem vešu.

Svi su upamtili i Dženiferinu reakciju u trenutku kad je afera otkrivena, odnosno - izostanak iste. Naime, nije se uopšte oglašavala po pitanju toga, a očigledno je da je oprostila suprugu.

Dženifer je nakon afere na neko vreme ugasila svoj Tviter nalog jer je dobijala savete nepoznatih ljudi o tome kako prebroditi prevaru i kako se osvetiti svom suprugu. Ni u jednom trenutku nije komentarisala Olivijeovu aferu dok je on više puta pokazao koliko se kaje.

- Neke stvari su bile istinite, neke laži. Međutim, to je prošlost. Što me ne ubije, osnaži me. Uveren sam da sve što se dogodilo jeste da bi me učinilo snažnijim čovekom. Moram da se usredsredim na budućnost i svoju porodicu - govorio je Francuz nakon skandala.

Ali, Žiru se jeste, po ko zna koji put u svojoj karijeri, izborio i za poverenje menadžera Arsena Vengera i navijača Arsenala i nastavio da daje golove, a dve godine kasnije baš protiv Palasa postigao je jedan od najlepših u istoriji Premijer lige.

- Bio je to težak period. Moraš da budeš jak u glavi. Koristio sam fudbal za rešavanje problema. Trener Arsen Venger je imao veliku ulogu u tome. Mogao sam da pričam s njim o svemu - otkrio je Žiru.

Kasnije je dobio jaku konkurenciju u napadu kada je doveden Pjer-Emerik Obamejang, pa je Olivije prešao u Čelsi sa kojim je osvojio Ligu šampiona, a sa Francuskom je 2018. osvojio titulu prvaka sveta koju može da odbrani u nedelju od 16.00 protiv Argentine.

Olivije Žiru je od 2011. u braku s Dženifer, s kojom ima ćerke Džejd (8) i Ariju (2) i sinove Evana (6) i Arona (4). Od duela Sa Engleskom u četvrtfinalu, najbolji je strelac u istoriji "Trikolora" sa 53 gola za reprezentaciju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.