ZAVIRITE NA IMANJE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ovako nešto ne može svako da ima, čist LUKSUZ! (FOTO)
Jelena i Novak Đoković, Foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

široko

ZAVIRITE NA IMANJE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ovako nešto ne može svako da ima, čist LUKSUZ! (FOTO)

Sve je urađeno sa stilom i posebnom pažnjom i zbog toga finalni izgled ostavlja bez daha

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izgradio je velelepnu kamenu pećinu i bazen na svom imanju u selu Pavlovci, na obroncima Fruške Gore.

Porodici Đoković bilo je izuzetno značajno da vikendica bude izgrađena u prirodi, pa su zato odabrali zelenilo skriveno daleko od očiju javnosti.

Ovo zdanje dugo se gradilo, a kako sad izgleda, može se videti na društvenim mrežama firme koja je izvodila radove.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/@kraljkamena

Pećina je od kamena, visine nekoliko metara. U unutrašnjosti je prostrana šupljina, a na gornjem delu nalaze se stepenice s leve strane koje vode do tobogana, koji se nalazi s desne strane.

Na sredini je vodopad iz kojeg se voda sliva direktno u prostrani bazen. Ovo zdanje izgrađeno je na velikoj površni u gornjem delu dvorišta, odmah pored jezera, koje je u privatnom vlasništvu.

Sve je, reklo bi se, urađeno sa stilom i posebnom pažnjom i zbog toga finalni izgled ostavlja bez daha. Čuveni teniser je, kako su ranije mediji pisali, uz pomoć svoje porodice u ovom selu u Sremu napravio ogromnu vilu, koja ima direktan prilaz Pavlovačkom jezeru.

Na ideju da se izgradi oaza mira u Vojvodini došao je Novakov otac Srđan, koji je želeo da se čitava porodica Đoković jednog dana odmara na jezeru.

Letnjikovac njihove porodice prostire se na placu od nekoliko hektara sa pristanom na jezeru, a sam objekat, u koji su se nedavno uselili, ima oko 1.200 kvadratnih metara.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.