ĐOKOVIĆ MOŽE NA NADALA VEĆ U ČETVRTFINALU! Objavljena lista nosilaca za Australijan open
Novak Đoković, Foto: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

opa

ĐOKOVIĆ MOŽE NA NADALA VEĆ U ČETVRTFINALU! Objavljena lista nosilaca za Australijan open

Srpski teniser je prošlog januara imao problem sa vizom jer nije bio vakcinisan, najpre mu je odobrena pa zbog tehnikalije poništena, a sve se završilo njegovim deportovanjem

Objavljeno: 09:18h

Objavljena je lista učesnika za predstojeći Australijan open, a već neko vreme smo znali da će se na njoj naći i Novak Đoković. Sada je poznato i koji nosilac će Novak biti jer je listu objavio pouzdani teniski insajder Mihal Samulski.

Naravno, postoji mogućnost otkaza, ali po trenutnom poretku, Novak Đoković će biti peti nosilac, dok je prvi aktuelni svetski broj jedan Karlos Alkaras, a drugi njego stariji zemljak i aktuelni šampion "Ozi opena", Rafael Nadal.

To znači da bi žreb već u četvrtfinalu mogao da spoji vlasnike 43 grend slem titule, Rafu i Noleta.

Srpski teniser je prošlog januara imao problem sa vizom jer nije bio vakcinisan, najpre mu je odobrena pa zbog tehnikalije poništena, a sve se završilo njegovim deportovanjem kad je turnir već počeo, zbog čega nije mogao da se bori za jubilarnu desetu titulu u Melburnu.

Međutim, došlo je do promene vlasti, nova je odmah poništila odluku prethodne, a istovremeno su se i pravila ulaska u Australiju drastično promenila. Sada više nije potrebna vakcina za ulazak, kao ni za učešće na velikim turnirima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.