IMA SAMO JEDAN NAČIN DA POBEDITE NOLETA: Đoković će se valjati od smeha kad čuje ovo!
Foto: AP

Hahahahaha

IMA SAMO JEDAN NAČIN DA POBEDITE NOLETA: Đoković će se valjati od smeha kad čuje ovo!

Tursunov je napravio šalu na to koji je put do trijumfa nad srpskim teniserom
Objavljeno: 15:58h

- Kako da pobedite Novaka? Neophodno je da mu ponudite hleb (Đoković je intolerantan na gluten kojeg ima u hlebu). Teško je igrati protiv igrača koji mogu da menjaju ritam. Imao je problem sa Simonom prošle godine, ove sa Istominom. Oni gaje sličan stil - rekao je Tursunov kroz smeh.

Koliko ruski teniser ceni srpskog tenisera i ima visoko mišljenje o njemu dokazao je i kada je prokomentarisao da će Đoković i kada bude bio veteran biti u mnogo boljoj kondiciji nego mlađi igrači.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- To nema veze. Na primer, Novak će biti u boljoj formi od 90 odsto tenisera i kada bude imao 40 godina. Veoma je pažljiv kada je u pitanju ishrana, vodi računa na turnirima, ima dobar sistem oporavka. To je velika prednost – može da trči satima na terenu i to je ono što je tenis podiglo na novi nivo. Do sada, niko nije razmišljao koliko je važno imati pravilnu ishranu, a kada prvi reket sveta počne da posvećuje toliko vremena takvim stvarima, počne da interesuje i mnoge druge. Takođe, važan faktor je i što su nagradni fondovi danas veći. Teniseri sada mogu da izdvoje novac i angažuju mnoge specijaliste, uključujući terapeute, psihologe i fizioterapeute koji će im pomoći pri oporavku. Godine nisu previše bitne danas. Federer je to potvrdio u Australiji, osvojio je 18. Grend slem u 36. godini - dodao je Tursunov.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako su NBA zvezde bile nemilosrdne prema klincima!

(Espreso.co.rs / Izvor: B92.net)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.