FEDERER I ĐOKOVIĆ VIŠE NEMAJU ISTI ODNOS: Rodžerov potez to najbolje dokazuje!
Rodžer Federer i Novak Đoković, Foto: EPA/Andy Rain

opa

FEDERER I ĐOKOVIĆ VIŠE NEMAJU ISTI ODNOS: Rodžerov potez to najbolje dokazuje!

Tokom poslednjeg profi turnira na kom je Rodžer Federer učestvovao, videlo se najbolje da je ovo rivalstvo sa uvažavanjem preraslo u prijateljstvo

Objavljeno:

Ništa neobično kada ste toliko godina rivali. Uzajamno poštovanje između Rodžera Federera i Novaka Đokovića je uvek postojalo, ali nekad su znali da se 'pecnu' preko medija. Koji bi to obično "preduvali". Kao kad je Srbin nepromišljeno reagovao na stari vic ispričan od jednog komedijaša u Crnoj gori, ranije ove godine.

Ali, tokom poslednjeg profi turnira na kom je Rodžer Federer učestvovao, videlo se najbolje da je ovo rivalstvo sa uvažavanjem preraslo u prijateljstvo, a penzionisani Švajcarac je upravo ponudio dokaz za to.

Federer je zapratio nalog Novaka Đokovića na društvenoj mreži Instagram. Mnogi su to dočekali sa "konačno", "dobro se setio" i sličnim komentarima.

Sad su i na ovaj nači Rodžer i Novak povezani, a bili su i preko "Votsapa", zajedno sa ostalim velikanima tenisa, kao što je Nole otkrio tokom Lejver kupa.

Sada su svoje prijateljstvo, eto, "podigli na viši nivo" u Instagram svetu koji, jasno je, ni jednom ni drugom nije prioritet u životu i karijeri.

Rodžer Federer
foto: EPA/Andy Rain

No, tek da se zna, i zvanično od juče: Rodžer i Novak su i Instagram drugari.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.