ĐOKOVIĆ MISLIO DA NE ČUJE DOBRO: Zar Španci od svih da ga ovo pitaju? (VIDEO)
Novak Đoković, Foto: Printscreen/YouTube/Carrusel Deportivo

ZATEČEN

ĐOKOVIĆ MISLIO DA NE ČUJE DOBRO: Zar Španci od svih da ga ovo pitaju? (VIDEO)

Novak Đoković je analizirao tri uzbudljiva teniska dana na Lejver kupu, ali ga je iznenadilo poslednje pitanje

Objavljeno:

Završeno je još jedno izdanje Lejver kupa, Rodžer Federer je odigrao poslednji meč u karijeri, Rafael Nadal se povukao posle prvog dana, a Novak Đoković je u nedelju poražen od Feliksa Ože-Alijasima, uz probleme sa povredom zgloba ruke.

Tako ono što je izgledalo kao najjači teniski tim se ispostavilo nepobedivo samo na papiru i "Tim sveta" je po prvi put pobedio "Tim Evrope" i osvojio Lejver kup.

1 / 5 Foto: EPA/Andy Rain

Đoković je na kraju analizirao tri uzbudljiva teniska dana.

- Mislim da je ovo bilo nekoliko emotivnih dana, zbog Rodžerovog zbogom i osećali smo sjajnu energiju njegovog oproštaja. On je jedan od osnivača Lejver kupa, tako da mislim da je to bio sjajan način da se oprosti od tenisa. Ovo je jedinstveno takmičenje, zabavljamo se zajedno. Jako sam srećan što sam bio deo Tima Evrope. Izgubili smo nažalost, ali mislim da je ovo bila fantastična nedelja koju ću dugo pamtiti - rekao je Novak.

Španski novinari su ostavili Novaka Đokovića u čudu, jer su ga pitali ko je sada njegov najveći rival na ATP turu kada nema Federera. Da li je to možda Karlos Alkaras, trenutni svetski broj jedan i šampion Ju-Es opena?

- Pa.... Nadal je još uvek tu, zar ne?! Očigledno, to je i dalje Rafa. Dok god on igra, on je moj najveći rival - rekao je zbunjeni Novak.

Najviše začuđuje što su i španski novinari tako brzo zamenili svog ljubimca novim, doduše takođe izuzetno obećavajućim zemljakom.

Rafael Nadal je kasnio na okupljanje saigrača u Londonu, a i morao je da ode već posle prvog dana zbog "situacije kod kuće koja nije najbolja". Podsetimo, njegova supruga Meri je trudna, ali je tokom trudnoće morala da bude podvrgnuta operaciji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.