ZAR JE MOGLO DRUGAČIJE? Federer odabrao s kim igra svoj poslednji meč!
Rodžer Federer, Foto: EPA/Andy Rain

lejver kup 2022

ZAR JE MOGLO DRUGAČIJE? Federer odabrao s kim igra svoj poslednji meč!

Znam svoja ograničenja - poručio je Rodžer Federer uoči početka Lejver kupa

Objavljeno: 07:56h

Legendarni teniseri, koji su obeležili zlatno doba tenisa i koje su mnogi voleli da nazivaju "Velika četvorka" - Rodžer Federer, Rafael Nadal, Novak Đoković i Endi Mari - prvi put su svi u istom timu na Lejver kupu koji se ove godine održava u londonskoj O2 areni od 23. do 25. septembra.

NADAL ĆE BITI LJUBOMORAN! Federer i Đoković kao NAJBOLJI PRIJATELJI! (FOTO)

Rodžer Federer je stigao u London, gde će na Lejver kupu, u dublu, igrati svoj poslednji meč u karijeri na profesionalnom nivou. Ono što je sada takođe poznato je da će Federer poslednji meč igrati u paru sa Rafaelom Nadalom. Očekivano.

Rafael Nadal, Rodžer Federer
foto: Profimedia

- Ne želim da se petljam, znam svoja ograničenja. Pitao sam Bjerna (Borga, kapitena tima Evrope, prim.aut.) da li mogu da igram jedan dubl u petak uveče. Onda dolazi Mateo (Beretini, koji je zamena) - rekao je Federer koji je u intervjuu pred početak turnira objasnio da zbog problema sa leđima i kolenom nije u stanju da igra singl meč na maksimalnom nivou.

Rodžer Federer, Novak Đoković, Endi Mari, Kasper Rud, Stefanos Cicipas, Kameron Nori, Mateo Beretini
foto: Printscreen/Twitter/@RogerFederer

- Lejver kup će biti moj poslednji turnir. Dobar je osećaj. Mislim da je divno mesto. Imaću Bjerna Borga kao kapitena, možete da zamislite koliko mi to znači. Zaista je posebno sve ovo raditi ovde u Londonu, gradu gde sam osvojio dva Završna mastersa i osam Vimbldona. Ovaj grad i navijači su mi mnogo dali, pa sam mislio da je prikladno da završim ovde - istakao je Federer.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.