KARLOS ALKARAZ BEZ IMALO PARDONA: Evo šta je rekao o Đokoviću, Nadalu i Federeru!
Alkaraz i Đoković, Foto: Profimedia

još je zelen

KARLOS ALKARAZ BEZ IMALO PARDONA: Evo šta je rekao o Đokoviću, Nadalu i Federeru!

Šampion US Opena ne voli da ga porede sa članovima "velike trojke"

Objavljeno: 08:04h

Mlasi Španac Karlos Alkaraz je na US Openu osvojio prvu Grend slem titulu, što mu je donelo i prvo mesto na ATP listi. - Sanjao sam o tome da budem broj 1 i da osvojim Grend slem, ali vreme je da nastavim da sanjam i nastavim da ostvarujem različite ciljeve - rekao je Karlitos. - Želim da što što duže budem među najboljima i da što više vremena budem na vrhu. Srećom, uz sebe imam tim koji me priprema za to. Spremam se da igram sa ljudima koje sam video na televiziji. To je ono o čemu sam oduvek sanjao.

Karlos Alkaraz
Karlos Alkarazfoto: Epa/ Justin Lane

Već sada mnogi u Alkarasu vide naslednika "velike trojke" i nekoga ko će domirati posle Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

- Ne znam zašto me porede sa "velikom trojkom". Oni su legende, osvojili su sve, a ja tek počinjem. Nema smisla. Znam da svaki dan moram da se usavršavam. To je ono što želim. Tenis se stalno razvija, uvek postoje nove opcije, novi načini na koje morate da se usavršavate iz dana u dan. Ako bih morao da izaberem dva igrača iz svoje generacije, izabrao bih Zvereva i Sinera.

Španac će do kraja sezone igrati na turnirima u Astani, Bazelu, mastersu u Parizu, Završnom mastersu u Torinu i na finalnom turniru Dejvis kupa.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.