VELIKI PRIJATELJ UDARIO NA ĐOKOVIĆA I SRBIJU! Prvi mu je pružio podršku, a sada tvrdi: Novak samo igra svoju igru!
Novak Đoković i Sergej Stahovski, Foto: EPA/PHILIPPE PERUSSEAU

šok!

VELIKI PRIJATELJ UDARIO NA ĐOKOVIĆA I SRBIJU! Prvi mu je pružio podršku, a sada tvrdi: Novak samo igra svoju igru!

Ukrajinac promenio ploču, evo šta zamera Novaku Đokoviću

Objavljeno: 07:20h

Srpski teniser Novak Đoković je doživeo žestok napad od velikog prijatelja, Sergeja Stahovskog.

Srpski as je među prvima pružio podršku i ponudio pomoć nekadašnjem ukrajinskom teniseru, ali, on očigledno to ne ume da ceni.

Stahovski sada kaže da Đoković želi da bude voljen u Srbiji, i da zato ne kritikuje vojnu intervenciju u Ukrajini.

Sergej Stahovski
Sergej Stahovskifoto: Instagram/stako_s

Da podsetimo, Sergej je najpre u januaru stao na stranu našeg asa kada su ga deportovali iz Australije jer je nevakcinisan protiv koronavirusa. Ubrzo nakon toga počela je vojna intervencija Rusije u Ukrajini, a Stahovski je na svom Instagram profilu objavio da je Nole jedan od retkih koji ga je pitao da li je sve u redu.

Sada je očigledno promenio ploču i izneo žestoke optužbe na račun višestrukog grend slem šampiona. Stahovski mu zamera što ne kritikuje redovno Rusiju. - Srbija je ispostava Rusije. Novak Đoković ne iznosi stav koji može da naruši njegov imidž. Voli da bude voljen u svojoj zemlji. Nije u stanju da kaže nešto što je suprotno mišljenju vlasti u Srbiji i većine naroda. Igra svoju igru - opleo je Stahovski po Srbinu.

Tu se nije zaustavio, već je napao i sveže penzionisanog Švajcarca Rodžera Federera. Naravno, njega je ujedno i pohvalio, pa je Srbin ispao veći negativac ni kriv ni dužan.

Sergej Stahovski
Sergej Stahovskifoto: EPA/Szilard Koszticsak

- Rodžer je uvek neutralan, on je Švajcarac. Nikada ne odgovara na škakljiva pitanja i zato je nedodirljiv, niko mu ništa ne može. Sa druge strane, neka bude da je uradio dovoljno jer je skupio dosta novca i smestio ukrajinsku decu u kampove u Švajcarskoj - objašnjava Stahovski.

Šta je navelo Sergija da žestoko isproziva Novaka, nije poznato. Pogotovo jer je Srbin nudio finansijsku pomoć.

- Staho, kako si? Da li si na ratištu? Razmišljao sam o tebi. Nadam se da će se situacija smiriti uskoro. Molim te, reci mi koja je najbolja adresa na koju mogu da pošaljem pomoć. Finansijsku ili bilo kakvu drugu -napisao je Novak Stahovskom na Vocapu početkom marta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.