Trener 3 godine SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO teniserku? Za njega je to bila ljubavna priča, a ona MALOLETNA!
Pjer Buter i Fiona Fero, Foto: Facebook/MAG SPORT 06

SKANDAL

Trener 3 godine SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO teniserku? Za njega je to bila ljubavna priča, a ona MALOLETNA!

Fiona je u petak objavila na Instagramu da nikada nije pristala na seksualni kontakt

Objavljeno:

Francuska teniserka Fiona Fero (25) optužila je svog bivšeg trenera i samog bivšeg tenisera Pjera Butera da ju je silovao i seksualno zlostavljao dok je bila tinejdžerka, javlja "Franc Pres."

Fero je trenutno 259. igračica sveta i ove godine je igrala kvalifikacije za Je Es open koje nije prošla, da bi potom optužila Butera (50) da je od 2012. do 2015. godine, kada je ona imala 15 do 18 godina, izvršio pomenuta silovanja i zlostavljanja.

Buter je tada bio njen privatni trener i putovao je s njom, dok je njegov advokat priznao da su njih dvoje imali vezu. Međutim, navodi da nikakve prinude nije bilo.

- Prema njemu, to je bila ljubavna priča - naveo je advokat, ne osvrćući se na činjenicu da je Fero bila maloletna.

Buter je, inače, i bivši trener Alize Korne koja se ove godine plasirala u 3. kolo Ju Es opena. Čak su i nju pitali o mišljenju na ovu temu.

Alize Korne
Alize Kornefoto: Profimedia

- To je previše ozbiljna tema da bih se njom bavila tokom turnira. Očigledno je da me to mnogo pogađa, a možda je i to jedan od razloga zašto noću ne spavam baš najbolje. Šaljem ogromnu podršku Fioni.

Sama Fiona je u petak objavila na Instagramu da nikada nije pristala na seksualni kontakt sa Buterom, da veruje u pravosudni sistem i da se više neće oglašavati po ovom pitanju.

Fiona fero
foto: Printscreen/Instagram/fioferro

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.