ŽREB ZA JU ES OPEN: Medvedev čeka pakao na putu do odbrane titule, Nadal strepi samo od Alkarasa!
Danil Medvedev, Foto: EPA/Dean Lewins

čeka nas spektakl

ŽREB ZA JU ES OPEN: Medvedev čeka pakao na putu do odbrane titule, Nadal strepi samo od Alkarasa!

Prvi nosilac, prvi reket sveta i branilac titule Danil Medvedev u prvom kolu će igrati protiv zemlajka Kozlova

Objavljeno: 18:27h

Održan je žreb za Ju Es open.

Na poslednjem grend slemu sezone nema Novaka Đokovića koji je do poslednjeg časa čekao nadajući se da će se promeniti pravilnik kako bi i nevakcinisan mogao da uđe u SAD, ali to se nije desilo i sprski teniser je manje od dva stat pre žreba objavio da neće učestvovati.

Prvi nosilac, prvi reket sveta i branilac titule Danil Medvedev u prvom kolu će igrati protiv domaćeg takmičara Stefan Kozlova a u njegovom delu žreba nalazi se još jedan od favorita, Nik Kirjos, finalista Vimbldona. Njihov duel je moguć u četvrtfinalu.

U četvrtfinalu je Medvedevu za rivala projektovan šesti nosilac Feliks Ože-Alijasim, dok je u njegovom delu i šampion iz 2020. Dominik Tim.

U donjem delu su projektovani dueli Stefanosa Cicipasa (4) i Kaspera Ruda (5), dakle u polufinalu bi mogli da igraju Medvedev i Cicipas.

U sledećoj četvrtini žreba se očekuje dvoboj trećeg nosioca Karlosa Alkarasa i Huberta Hurkača, dok bi četvorostruki šampion i drugi nosilac Rafael Nadal za rivala trebalo da ima sedmog nosioca Kamerona Norija.

Što se tiče srpskih tenisera, Filip Krajinović u 1. kolu igra sa 18. nosiocem Aleksom de Minaurom i z Australije. Laslo Đere takođe ima težak posao pošto je žreban sa Andrejom Rubljovim (9).

Miomir Kecmanović u istom delu žreba za protivnika ima Lernera Tijena koji je upao na vajld kard.

Dušan Lajović za rivala ima takođe domaćeg Džensona Bruksbija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.