DA LI JE OVO KRAJ SVIH NOVAKOVIH NADANJA ZA JU ES OPEN: Srpski teniser najverovatnije neće putovati u SAD!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

šteta

DA LI JE OVO KRAJ SVIH NOVAKOVIH NADANJA ZA JU ES OPEN: Srpski teniser najverovatnije neće putovati u SAD!

Veliki broj potpisa viđen je na peticiji da Đoković zaigra na Ju Es Openu

Objavljeno:

Od kraja Vimbldona, ušlo se u konstantnu diskusiju da li će Novak Đoković moći da igra na US Openu iako nije vakcinisan i čini se da polako dobijamo kompletnu sliku.

Sjedinjene Američke Države još uvek drže zabranu ulaska nevakcinisanim strancima u zemlju, a do početka poslednjeg Grend slema u sezoni je ostalo samo još četiri dana.

Kvalifikacije su već u toku na US Openu i početak glavnog žreba samo što nije počeo, a čini se da se i sam Novak pomirio sa činjenicom da neće moći na terenu da brani ulogu favorita.

Tome u prilog ide raspored na zvaničnom sajtu srpskog asa gde nije označen niti jedan događaj, pa se pretpostavlja da je priča već gotova.

Novak Đoković
foto: printscreen/youtube/tennis channel

Veliki broj potpisa viđen je na peticiji da Đoković zaigra na US Openu, mnogi zvaničnici iz SAD i slavni teniseri pozivali su tamošnju administraciju da promeni uredbu, ali do toga nije došlo.

Svakako, čekalo se da Amerikanci podignu zabranu za sve nevakcinisane strance, jer je veća mogućnost postojala da se to dogodi, nego da individualno Novaku daju izuzeće.

Srpskom teniseru nema niti jedan turnir trenutno na rasporedu, a najpre, ukoliko se obistini da više i nema nikakvih šansi da zaigra na US Openu, očekuje se njegovo učešće na Dejvis kupu u Valensiji sredinom septembra. Nakon toga, postoji mogućnost za prijave za takmičenja na Mastersu u Parizu i turniru u Tokiju koji je ove godine dobio oznaku iz serije 500.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.