UGLEDNI AMERIČKI MILIONER OGLASIO SE POVODOM ĐOKOVIĆA! Trampov čovek zasenio sve kada je spomenuo Novaka
Stiv Forbs možda bude utica da se pomogne Novaku, Foto: Printscreen/twitter/steveforbesceo

veliki uticaj ima!

UGLEDNI AMERIČKI MILIONER OGLASIO SE POVODOM ĐOKOVIĆA! Trampov čovek zasenio sve kada je spomenuo Novaka

Malkolm Stivenson Forbs Džunior oglasio se preko svog tviter naloga

Objavljeno:

Novak Đoković dobija sve veću podršku od uglednih Amerikanaca, koji žele da on zaigra na US openu. Puno poznatih sportista i političara smatra odluku vladajuće administracije o obaveznoj vakcinaciji protiv kovida za ulazak u SAD besmislenom.

Jedan od njih je i čuveni američki milioner Stiv Forbs (75), vlasnik poznatog magazina “Forbs” i član Republikanske stranke Donalda Trampa.

SJAJNA VEST ZA NOVAKA I SRBIJU! Teniska reprezentacija imaće lakši posao od očekivanog!

On je podržao nekadašnjeg teniskog šampiona Džona Mekinroa koji već nedeljama unazad lobira u američkoj javnosti da se Novaku Đokoviću koji nije vakcinisan protiv kovida dozvoli ulazak u SAD.

Malkolm Stivenson Forbs Džunior oglasio se preko svog tviter naloga, pružio podršku Mekinrou i Đokoviću, te pravilo o zabrani za nevakcninisane nazvao pogrdnim imenom.

Novak Đoković, Novak Đoković u Visokom
foto: Starsport/Nikola Gligić

– Teniska legenda Džon Mekinro sa pravom kritikuje američku Vladu što zabranjuje gren slem šampionu Novaku Đokoviću da se takmiči na US Openu, jer nije vakcinisan protiv kovid-19. Primer birokratskih s*anja – napisao je Stiv Forbs.

Četvrti grendslem u sezoni, koji će biti igran u Njujorku počinje 29. avgusta, a osvajač 21 grendslem titule Novak Đoković i dalje nije siguran hoće li mu biti dozvoljeno da uđe u Ameriku i igra tenis.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.