NOVAK PREDVODI SRBIJU! Troicki objavio spisak reprezentativaca za grupnu fazu Dejvis kupa! (FOTO)
Teniska reprezentacija Srbije, Foto: Profimedia

JAK SASTAV!

NOVAK PREDVODI SRBIJU! Troicki objavio spisak reprezentativaca za grupnu fazu Dejvis kupa! (FOTO)

Na spisku se još nalaze: Miomir Kecmanović, Filip Krajinović, Laslo Đere i Dušan Lajović

Objavljeno: 17:50h

Selektor muške teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki objavio je uži spisak igrača na koje računa za grupnu fazu Dejvis kupa u Valensiji.

Na spisku selektora Troickog nalaze se: Novak Đoković, Miomir Kecmanović, Filip Krajinović, Laslo Đere, Dušan Lajović, sa mogućnošću izmene tri igrača u odnosu na dostavljeni spisak pre početka takmičenja.

- Nama je uvek ekipno takmičenje bilo na mestu broj 1 i naše ambicije su uvek najveće i ne menjaju se nikada - rekao je Troicki.

On je naveo da će pre samog puta u Valensiju saopštiti konačan spisak i kojih pet igrača će se boriti protiv Španije, Kanade i Južne Koreje u grupnoj fazi takmičenja.

- Pratim rezultate svih naših igrača, posebno sada američke turneje, a definitivnu listu tima znaću nakon grend slema u Njujorku gde će naši igrači će igrati i dublove. Nadam se da će svi na predstojećim takmičenjima dati maksimum, odigrati dobro i što je najvažnije biti zdravi. Verujem da ćemo u Španiju otići u najjačem sastavu - rekao je Viktor Troicki.

Mečevi grupne faze su na programu od 14. do 18. septembra i biće odigrani u Glazgovu, Bolonji, Hamburgu i Valensiji. Dejvis kup selekcija Srbije igraće u Grupi B u Valensiji protiv Španije, Kanade i Južne Koreje.

Srbija će prvi meč igrati protiv ekipe Španije 14. septembra, dan kasnije će odmeriti snage sa Južnom Korejom, dok će 17. septembra igrati protiv Kanade. Dva najbolja tima u svakoj grupi obezbediće plasman u nokaut fazu finala Dejvis kupa.

Domaćin finalne nedelje - nokaut faze, od 21. do 27. novembra, biće Malaga koja će ugostiti najboljih osam selekcija sveta u Palati sportova "Hose Marija Martin Karpena".

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.