OBAVLJEN ŽREB ZA SINSINATI: Težak posao za Srbe, vraća se Nadal!
Filip Krajinović, Foto: Profimedia

NA VIDIKU NEKI DOBRI MEČEVI!

OBAVLJEN ŽREB ZA SINSINATI: Težak posao za Srbe, vraća se Nadal!

Nema Novaka Đokovića, ali su svi ostali velikani tu

Objavljeno: 13:46h

Novak Đoković ni naredne nedelje neće igrati, ali će Masters u Sinsinatiju svakako biti uzbudljiv. Obavljen je žreb i može se reći da su na vidiku neki interesantni mečevi, na dve nedelje pre starta poslednjeg grend slema sezone u Njujorku.

Danil Medvedev je prvi nosilac i slobodan je na startu, dok u drugom kolu ide na boljeg iz meča Van de Zandshulp - Kresi. Ako se gleda jačina nosilaca, Rus bi u četvrtfinalu mogao da ide na Andreja Rubljova, a u polufinalu na Stefanosa Cicipasa ili Huberta Hurkača.

Rafael Nadal se vraća na teren posle odustajanja u polufinalu Vimbldona.

Drugi je nosilac u Ohaju i takođe je slobodan na startu, dok ga u drugom kolu očekuje najverovatnije Borna Ćorić koji na startu igra sa kvalifikantom.

Nadalu se u četvrtfinalu "smeši" okršaj sa Feliksom Ožeom-Alijasimom, kog trenira njegov stric Toni, a u polufiinalu sa Kasperom Rudom ili Karlosom Alkarasom.

Srbija će u Sinsinatiju imati barem dvojicu predstavnika u singlu u glavnom žrebu. Miomira Kecmanovića na startu očekuje težak posao, igra sa Pablom Karenjom Bustom, koji je odličan ove nedelje u Montrealu, a pobednika u drugoj rundi čeka najverovatnije Janik Siner.

Što se tiče Filipa Krajinovića, on će na staru igrati protiv Britanca Dana Evansa, koji takođe igra u završnici Mastersa u Montrealu. Njih dvojica su se sastali u prvom kolu i ove nedelje u Montrealu, kada je Britanac bio bolji.

Pobednika ovog duela čeka u drugoj rundi četvrti nosilac, Stefanos Cicipas.

Dušan Lajović igra u kvalifikacijama, prvi protivnik mu je Amerikanac Stefan Kozlov.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.