SERENA POBEDILA POSLE 14 MESECI! Posebno može da je raduje dobar servis! (VIDEO/FOTO)
Serena Vilijams, Foto: Profimedia

WTA TORONTO

SERENA POBEDILA POSLE 14 MESECI! Posebno može da je raduje dobar servis! (VIDEO/FOTO)

Trijumf je ostvarila i šampionka Vimbldona Jelena Ribakina

Objavljeno: 23:52h

Nekadašnja prva teniserka sveta Serena Vilijams iza sebe ima težak period kada je teniski teren u pitanju. Nije mnogo mečeva odigrala, a na startu Rodžers kupa u Torontu zabeležila je prvu pobedu posle 14 meseci pauze. Savladana je Špankinja Nurija Parisas Dijas u dva seta 6:3, 6:4.

Poslednju pobedu Serena je zabeležila 4. juna 2021. na Rolan Garosu. Od tada odigrala je samo tri meča, a ove godine samo jedan i to na startu Vimbldona kada je izgubila od Francuskinje Tan.

Konačno je uspela da zabeleži pobedu. I to gotovo rutinsku. U dva seta. Ono što može da je posebno raduje to je servis, jer je izgubila samo jedan servis gem. Naredni protivnik biće pobednik meča Benčić – Martincova.

- Nije bilo hladno, bilo je oblaka i sunca, ali i vetra, sve u svemu, bilo je dobro. Sjajno je vratiti se u Toronto. Nisam bila sigurna da li ću opet ovde igrati, ovo mi je bila jedna od omiljenih stanica. Stvarno sam srećna što sam opet tu, bilo je zaista zabavno - poručila je Vilijams posle meča.

Dalje je prošla i šampionka Vimbldona Jelena Ribakina, ona je savladala Mariju Buzkovu iz Češke, 7:5, 6:7 (3), 6:1. I šampionka Rolan Garosa iz 2017. godine, Jelena Ostapenko, bila je uspešna na startu. Savladala je Anhelinu Kalininu iz Ukrajine, 6:4, 6:2.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.