MOŽDA KLADIONICE ZNAJU NEŠTO DRUGO? Smatraju da je Đoković glavni favorit za osvajanje US opena!
Novak Đoković, Foto: Starsport

SAMO DA SE POJAVI I NA TERENU!

MOŽDA KLADIONICE ZNAJU NEŠTO DRUGO? Smatraju da je Đoković glavni favorit za osvajanje US opena!

Trenutna kvota na pobedu srpskog asa je 2,50

Objavljeno: 23:58h

Novaku Đokoviću svakoga dala stiže podrška vezana za nastup na US openu koji je još uvek pod znakom pitanja jer najbolji teniser Srbije svih vremena nije vakcinisan protiv koronavirusa.

Mnogi veruju da će Đokoviću ipak biti dozvoljeno da uđe u Ameriku i posle trijumfa na Vimbldonu dobije priliku da osvojio još jedan gren slem turnir, a jedan od onih koji je izjavio da želi da Novak zaigra na US openu je i najbolji teniser planete Danil Medvedev.

Nadu da će Novak Đoković zaigrati daju i kladionice, pa je tako najveća među njima "Bet365" objavila kvote za predstojeći gren-slem turnir. Ono što je začuđujuće, jeste što je apsolutni favorit za osvajanje turnira niko drugi nego Novak Đoković.

1 / 5 Foto: Profimedia

Da li kladionice možda znaju nešto više i da li ćemo Novaka ipak gledati u Njujorku ostaje da vidimo. Trenutna kvota na pobedu Đokovića je 2,50. Posle srpskog teniskog asa, najviše šanse za uspeh imaju: Danil Medvedev (Rusija) 3,25, Karlos Alkaraz (Španija) 4,33, Rafael Nadal (Španija) 6,00 i Stefanos Cicipas (Grčka) 13,00.

Ono što svi ipak takođe treba da znaju jeste da ako ostane to da Đoković ne sme u Njujork kvote na sve preostale favorite biće neuporedivo manje od ovih koje su sada ponuđenje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.