ĐOKOVIĆ 'ZVER': Novak gurao automobil u Crnoj Gori, ako ne bude Ju Es opena, može na WORLD'S STRONGEST MAN! (VIDEO)
Novak Đoković, Foto: Printscreen/Instagram/sportmaniak_

sila

ĐOKOVIĆ 'ZVER': Novak gurao automobil u Crnoj Gori, ako ne bude Ju Es opena, može na WORLD'S STRONGEST MAN! (VIDEO)

U pozadini su mogli da se čuju glasovi okupljenih koji su ga bodrili, dok je i sam Đoković pustio urlik oduševljenja kada je stigao do cilja

Objavljeno:

Iako skoro sigurno neće moći da se takmiči na Ju Es openu, kao ni na ostalim turnirima u SAD i Kanadi, najbolji srpski teniser Novak Đoković i tokom odmora nalazi načine da vredno trenira.

Novak opet odmara u Crnoj Gori, nakon što je posetio i Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, a na društvenim mrežama se pojavio snimak kako gura automobil tokom treninga.

U pozadini su mogli da se čuju glasovi okupljenih koji su ga bodrili, dok je i sam Đoković pustio urlik oduševljenja kada je stigao do cilja.

Novak se tokom dana popeo za jedno mesto na ATP listi, jer je Kasper Rud izgubio bodove, dok će srpski teniser na teren najverovatnije u septembru kada je na programu Lejver Kup.

Takođe, Đoković je istakao da će pored Lejver Kupa igrati završni Matsers u Londonu i Dejvis kup sa reprezentacijom Srbije.

U međuvremenu se javio i njegov trener Goran Ivanišević koji je otkrio šta je Novakov veliki cilj.

- Razgovarao sam nekoliko puta sa njim o tome, cilj mu je da igra još pet godina i dođe do 30 grend slemova. To je nešto što je oduvek imao na umu. Ako ne bude povređen, verujem da je u stanju da dostigne ovaj cilj.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.