SVE JASNO: Žena zbog koje je NOVAK IZBAČEN sa US opena objavila sliku sa NAJVEĆIM RIVALOM ĐOKOVIĆA! ŠTA ĆEMO SADA?
Novak Đoković i Laura Klark, Foto: EPA/Jason Szenes

SRAMOTA!

SVE JASNO: Žena zbog koje je NOVAK IZBAČEN sa US opena objavila sliku sa NAJVEĆIM RIVALOM ĐOKOVIĆA! ŠTA ĆEMO SADA?

Gospođa iz Kentakija hvalila se kako je sudila na mečevima Rafaela Nadala

Objavljeno: 14:31h

Laura Klark je žena koja je ostala u lošem sećanju jer je Novak Đoković pogodio lopticom, zbog čega je kasnije odlukom organizatora diskvalifikovan sa US opena.

Gospođa iz Kentakija koja je linijski sudija je pala kao pokošena nakon što ju je pogodila u grlo loptica koju je udario srpski teniser posle poena na US openu, a koji pritom nije ni gledao u kom pravcu je poslao lopticu i jasno je da nije to učinio namerno, niti toliko jako.

Mnogi i danas komentarišu njeno ponašanje i preveliku teatralnost, neki čak i izraze lica koja je pravila nakon što ju je pogodila loptica, na jednoj od slika gde se vidi kako joj se Novak izvinjava, a ona posmatra srpskog tenisera kao da je ubica.

Međutim, kada se zagrebe malo po njenom profilu na društvenim mrežama, cela ova priča dobija neki novi smisao i može se shvatiti njeno ponašanje, jer izgleda, ako nije navijačica, onda barem simpatiše Novakovog ljutog rivala, Rafaela Nadala.

Tako se na Tviteru hvalila slikama kako je sudila na turniru u Barseloni i to baš na mečevima Rafaela Nadala i kako je oduševljena tim gradom.

Možda je ova gospođa, kada joj se ukazala šansa, shvatila da bi baš ona na ovaj način mogla da pomogne igraču koga simpatiše i postane heroj njegovih navijača.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.