NEOBORIV DOKAZ U ĐOKOVIĆEVU KORIST! Neka neko pokaže OVAJ SNIMAK Bajdenu - možda progleda! (VIDEO)
Novak Đoković, Foto: Profimedia

PAMTITE LI?

NEOBORIV DOKAZ U ĐOKOVIĆEVU KORIST! Neka neko pokaže OVAJ SNIMAK Bajdenu - možda progleda! (VIDEO)

Đoković dobija podršku sa svih strana, a u prilog mu najviše idu humana dela tokom pandemije

Objavljeno: 12:02h

Srpski teniser Novak Đoković je ponovo u centru pažnje svetskih medija, ali situacija je daleko povoljnija i miroljubivija nego početkom godine.

Naime, dok su ga u jeku pandemije mnogi osuđivali zbog svog stava o vakcinaciji i optuživali ga da "narušava javno zdravlje", ovog puta je svetska javnost na Novakovoj strani.

Nije mu dozovoljeno da uđe na tlo Amerike bez potvrde o vakcinaciji, a US Open je bez imalo respekta ostao pi stavu da neće dozvoliti ni medicinsko izuzeće vlasniku 21 Grend slem titule.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Starsport/Nikola Gligić

Međutim, jedan snimak je ponovo postao viralan i ide u prilog jednom od najvećih sportista svih vremena.

Britanski novinar Džejms Melvil je podsetio na ono što je u stvari i najbitnije - Đokovićevu humanost u ljudskost koji su izgleda mnogi zaboravili.

- Dakle, dok se svetoljubiva gomila i dalje gomila na Novaka Đokovića zbog donošenja lične odluke o svojoj medicinskoj autonomiji, možda bi trebalo da pogledaju i ovaj video o tome šta je još uradio tokom pandemije - napisao je Melvil.

U videu se podseća na donacije Novaka i njegove porodice tokom požara u Australiji, brojnih donacija tokom koronavirusa kada je postao jedini sportista koji je pomogao tri različite zemlje u vreme pandemije.

Takođe, na svom "Adria turu" je obezbedio vakcinaciju za sve tenisere koji su želeli da se imunizuju, a takođe se borio za finansijski boljitak slabije rangiranih tenisera.

Pa se svako razuman pita, pamtite li ovo?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.