GORAN IVANIŠEVIĆ OTKRIO ĐOKOVIĆEV CILJ: Zabranili su mu US Open, ali...
Đoković i Ivanišević, Foto: EPA/Dave Hunt

nema odustajanja

GORAN IVANIŠEVIĆ OTKRIO ĐOKOVIĆEV CILJ: Zabranili su mu US Open, ali...

Hrvatski stručnjak progovorio o GOAT trci

Objavljeno:

Srpski teniser Novak Đoković je u nezavidnoj situaciji zbog odbijanja da se vakciniše, a činjenica je da je na svakom Grend slemu favorit za titulu.

Samo kada bi mu dozvolili da igra...

Njegov trener Goran Ivanišević nije siguran koliko još može da osvoji Grend slem titula do kraja karijere, ali je siguran da Novak ima snage za još podviga.

Đoković je nedavno na Vimbldonu osvojio 21. slem, bio mu je to sedmi pehar na londonskoj travi, a tu je neporažen na 28 mečeva zaredom.

On je nedavno za "Slobodnu Dalmaciju" pričao o situaciji u kojoj je Novak. Na pitanje koliko kao trener želi da ima grend slem titula sa Novakom, bio je kratak.

Đoković i Ivanišević
Đoković i Ivaniševićfoto: Profimedia

- Cilj je da Novak igra što duže, ne bojim se. Nemam ja tu neki cilj, neka se igra i neka mu dozvole da igra.

Nije ovog puta želeo ni da se bavi prognozom koliko će Novak imati grend slem titula na kraju karijere. Dodao je da je fasciniran trkom Đokovića i Nadala.

- Da je neko pre deset godina rekao da će i on i Nadal prestići Federerera, ne bi verovali. Ja sam, dok još nisam bio u timu, rekao da će i Novak i Nadal imati više slemova od Rodžera, sada se to ostvaruje. Teško je reći koliko će imati na kraju, uskraćuju mu sada US Open. Australija je dobra vest, to da nije više uslov obavezna vakcinacija, ali Vlada mora da mu izbriše tri godine kazne. To bi moglo da bude u redu. Ako obojica budu zdravi, ne znam gde će stati - zaključio je šampion Vimbldona iz 2001.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.