SITUACIJA SVE GORA PO ĐOKOVIĆA: Ne daju mu ni u Kanadu!
Jedan od najboljih tenisera u istoriji: Novak Đoković, Foto: Profimedia

NE SLUTI NA DOBRO...

SITUACIJA SVE GORA PO ĐOKOVIĆA: Ne daju mu ni u Kanadu!

Novak Đoković četiri puta je osvajao kanadski masters (2016, 2012, 2011, 2007)

Objavljeno:

Novak Đoković u prekomernim mukama što se tiče ove godine, pitanje je na koliko će turnira moći da izađe. Pred početak mastersa u Montrealu, oglasila se kanadska vlada i donela nimalo ohrabrujuće vesti za srpskog tenisera.

Prema pisanju italijanskog portala "Tennisworlditalia" situacija u severnoameričkoj državi vezano za koronu nije povoljna.

ĐOKOVIĆ JE OTIŠAO KOD PORODICE! Ne želi da se oglašava dok se ne završi Australijan open (FOTO)

U poslednje dve godine tenis je pretrpeo ogromne promene zbog pandemije koronavirusa. Iako se situacija u Evropi vezano znatno poboljšala, to nije slučaj za Severnu Ameriku, gde se ponovo upalio alarm, kako prenose tamošnji mediji.

1 / 7 Foto: Epa/ Ali Haider

Čekajući dalju potvrdu američke vlade, stiglo je malo umirujućih vesti iz kanadske vlade, one koja će doneti odluke vezane za Masters 1000 u Montrealu.

Vlada Kanade je u poslednjih nekoliko sati najavila da će se vratiti brzi brisevi da bi se proverilo da li je osoba pozitivna na aerodromu, za one koji stignu na njihovu teritoriju, piše Tennisworlditalia.

Da podsetimo, Novak Đoković jeste prijavljen za masters u Montrealu i to kao sedmi nosilac. Na listi su i Danil Medvedev, povređeni Aleksandar Zverev, Rafa Nadal, Stefanos Cicipas, Kasper Rud, Karlos Alkaraz, Andrej Rubljov. Titulu bi trebalo da brani Danil Medvedev, a Novak Đoković četiri puta je osvajao kanadski masters (2016, 2012, 2011, 2007).

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.